Juist nu is uw steun onmisbaar

  • Bedrag
  • Gegevens
  • Betaalwijze

Juist nu is uw steun onmisbaar

Doneer en ontvang een digitaal prentenboek

Ik doneer:

of doneer via Tikkie form.donation.amount.description.one-time.3 Voor een donatie van 3 euro per maand kan een kind met een handicap in Togo één jaar naar de basisschool. form.donation.amount.description.quarterly.3 form.donation.amount.description.yearly.3 Voor een donatie van 10 euro krijgt een kind met een handicap in Congo één logopediesessie. Voor een donatie van 10 euro per maand kan een kind met een handicap in Noord-India één jaar naar een speciale basisschool. form.donation.amount.description.quarterly.10 Voor een donatie van 10 euro krijgt een kind met een handicap in Congo één logopediesessie. Voor een donatie van 15 euro krijgt een kind met een handicap in Bangladesh drie fysiotherapiesessies. form.donation.amount.description.monthly.15 Voor een donatie van 15 euro per kwartaal krijgt een kind met een handicap in Bangladesh twaalf fysiotherapiesessies. Voor een donatie van 15 euro krijgt een kind met een handicap in Bangladesh drie fysiotherapiesessies. form.donation.amount.description.one-time.20 Voor een donatie van 20 euro per maand krijgt een kind met een handicap in Kameroen een prothese. form.donation.amount.description.quarterly.20 form.donation.amount.description.yearly.20 form.donation.amount.description.one-time.25 form.donation.amount.description.monthly.25 Voor een donatie van 25 euro per kwartaal kunnen twee kinderen met een handicap in Rwanda een jaar naar de basisschool. form.donation.amount.description.yearly.25 Voor een donatie van 30 euro krijgt een kind met een handicap in Bolivia zes fysiotherapiesessies. form.donation.amount.description.monthly.30 form.donation.amount.description.quarterly.30 Voor een donatie van 30 euro krijgt een kind met een handicap in Bolivia zes fysiotherapiesessies. Voor een donatie van 50 euro kan een kind met een handicap in Rwanda een jaar naar de basisschool. form.donation.amount.description.monthly.50 Voor een donatie van 50 euro per kwartaal krijgt een kind met een handicap in Tanzania een rolstoel. Voor een donatie van 50 euro kan een kind met een handicap in Rwanda een jaar naar de basisschool.
Lees hier hoe het Liliane Fonds omgaat met uw gegevens en betaalinformatie.
Het Liliane Fonds legt uw gegevens vast conform de Algemene verordening gegevensbescherming. We gebruiken deze gegevens om u te informeren over onze activiteiten en projecten. Als u dit niet wenst te ontvangen kunt u dat doorgeven via onze contactgegevens. Meer weten? Lees onze Privacy verklaring.

Indien u een machtiging afgeeft middels dit formulier geeft u het Liliane Fonds toestemming voor het versturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht naar uw bank om uw bijdrage af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kun u deze laten terugboeken via uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden). Wenst u uw doorlopende incasso bij het Liliane Fonds te stoppen? Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens.

Incassant ID Liliane Fonds: NL02ZZZ410814800000

Ik betaal via:

De betaling gaat vanaf dit punt verder op een externe, beveiligde pagina. Wanneer de betaling is afgerond keert u terug naar deze website. Met deze digitale machtiging geeft u het Liliane Fonds toestemming voor het versturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht naar uw bank om uw bijdrage af te schrijven. Lees voor meer informatie onze Privacy verklaring.
En ontvang het prentenboek!
Naar uw gegevens
Laden...