Fijn dat u wilt doneren

Fijn dat u wilt doneren

uw donatie biedt kinderen met een handicap een betere toekomst

Stap 1 van 3: Kies een bedrag
form.donation.amount.description.one-time.8 Voor een donatie van 8 euro per maand krijgt een kind een half jaar fysiotherapie en medicijnen. form.donation.amount.description.quarterly.8 form.donation.amount.description.yearly.8 form.donation.amount.description.one-time.10 form.donation.amount.description.monthly.10 Voor een donatie van 10 euro per kwartaal gaat een kind een jaar naar de basisschool. form.donation.amount.description.yearly.10 form.donation.amount.description.one-time.15 Voor een donatie van 15 euro per maand krijgt een kind een half jaar vervolgonderwijs. form.donation.amount.description.quarterly.15 form.donation.amount.description.yearly.15 Voor een donatie van 25 euro krijgt een kind een jaar lang gezinsbegeleiding en toegang tot sociale activiteiten. Voor een donatie van 25 euro per maand krijgen twee kinderen een jaar ondersteuning op maat. Voor een donatie van 25 euro per kwartaal krijgen 2 kinderen per jaar een hulpmiddel zoals een bril. Voor een donatie van 25 euro krijgt een kind een jaar lang gezinsbegeleiding en toegang tot sociale activiteiten. Voor een donatie van 50 euro krijgt een kind een jaar lang fysiotherapie en logopedie. form.donation.amount.description.monthly.50 Voor een donatie van 50 euro per kwartaal worden 4 kinderen met albinisme een jaar tegen de zon beschermd. Voor een donatie van 50 euro krijgt een kind een jaar lang fysiotherapie en logopedie. Voor een donatie van 146 euro krijgt een kind een jaar ondersteuning op maat. form.donation.amount.description.monthly.146 form.donation.amount.description.quarterly.146 Voor een donatie van 146 euro krijgt een kind een jaar ondersteuning op maat.
Stap 2 van 3: Uw gegevens

Het Liliane Fonds legt uw gegevens vast conform de Algemene verordening gegevensbescherming. We gebruiken deze gegevens om u te informeren over onze activiteiten en projecten. Als u dit niet wenst te ontvangen kunt u dat doorgeven via onze contactgegevens. Meer weten? Lees onze Gebruiksvoorwaarden

Stap 3 van 3: Betaalwijze
Door dit formulier te versturen geeft u toestemming aan het Liliane Fonds voor het sturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht naar uw bank.

De betaling gaat vanaf dit punt verder op een externe, beveiligde pagina.
Wanneer de betaling is afgerond keert u terug naar deze website.

Volgende stap