Fijn dat u wilt doneren

  • Bedrag
  • Gegevens
  • Betaalwijze

Fijn dat u wilt doneren

Laat kinderen met een handicap groeien

Ik doneer:

of doneer via Tikkie form.donation.amount.description.one-time.3 Voor een donatie van 3 euro per maand helpt u een kind met een handicap naar school. form.donation.amount.description.quarterly.3 form.donation.amount.description.yearly.3 Voor een donatie van 10 euro krijgt een kind en het gezin een half jaar begeleiding en toegang tot sociale activiteiten. Voor een donatie van 10 euro per maand krijgt een kind met een handicap ondersteuning op maat. form.donation.amount.description.quarterly.10 form.donation.amount.description.yearly.10 Voor een donatie van 15 euro krijgt een kind met een handicap een half jaar gezinsbegeleiding. form.donation.amount.description.monthly.15 Voor een donatie van 15 euro per kwartaal krijgt een kind een half jaar ondersteuning op maat. Voor een donatie van 15 euro krijgt een kind met een handicap een half jaar gezinsbegeleiding. form.donation.amount.description.one-time.20 Voor een donatie van 20 euro per maand krijgen twee kinderen met een handicap ondersteuning op maat. form.donation.amount.description.quarterly.20 form.donation.amount.description.yearly.20 form.donation.amount.description.one-time.25 form.donation.amount.description.monthly.25 Voor een donatie van 25 euro per kwartaal krijgen 2 kinderen gedragstherapie. form.donation.amount.description.yearly.25 Voor een donatie van 30 euro krijgt een kind met een handicap een jaar gezinsbegeleiding. form.donation.amount.description.monthly.30 form.donation.amount.description.quarterly.30 Voor een donatie van 30 euro krijgt een kind met een handicap een jaar gezinsbegeleiding. Voor een donatie van 50 euro krijgt een kind dat slechtziend is een bril. form.donation.amount.description.monthly.50 Voor een donatie van 50 euro per kwartaal krijgen 4 kinderen die slechtziend zijn een bril. Voor een donatie van 50 euro krijgt een kind dat slechtziend is een bril.
Lees hier hoe het Liliane Fonds omgaat met uw gegevens en betaalinformatie.
Het Liliane Fonds legt uw gegevens vast conform de Algemene verordening gegevensbescherming. We gebruiken deze gegevens om u te informeren over onze activiteiten en projecten. Als u dit niet wenst te ontvangen kunt u dat doorgeven via onze contactgegevens. Meer weten? Lees onze Privacy verklaring.

Indien u een machtiging afgeeft middels dit formulier geeft u het Liliane Fonds toestemming voor het versturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht naar uw bank om uw bijdrage af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kun u deze laten terugboeken via uw bank (vraag uw bank naar de voorwaarden). Wenst u uw doorlopende incasso bij het Liliane Fonds te stoppen? Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens.

Incassant ID Liliane Fonds: NL02ZZZ410814800000

Ik betaal via:

De betaling gaat vanaf dit punt verder op een externe, beveiligde pagina. Wanneer de betaling is afgerond keert u terug naar deze website. Met deze digitale machtiging geeft u het Liliane Fonds toestemming voor het versturen van een eenmalige of doorlopende incasso-opdracht naar uw bank om uw bijdrage af te schrijven. Lees voor meer informatie onze Privacy verklaring.
En ontvang gratis [titel boek]
Naar uw gegevens
Laden...