Ice (16) heeft een vergroeide wervelkolom. Samen met haar klasgenoten krijgt ze seksuele voorlichting.

Doneren via Facebook

Doneren via Facebook is een eenvoudige en veilige manier om bij te dragen aan het werk van het Liliane Fonds. Met uw bijdrage kunnen we ons werk voortzetten, waardoor kinderen met een handicap in arme landen weer mee kunnen doen. Ga direct naar onze Facebookpagina om te doneren, of lees eerst meer over doneren via Facebook.

Waarom donaties via Facebook doen?

Doneren via Facebook is een nieuwe, veilige vorm van donaties doen. Omdat we bij het Liliane Fonds afhankelijk zijn van donaties om ons werk voor gehandicapte kinderen te blijven doen, streven wij ernaar u te laten doneren op de manier die u wilt. Via Facebook doneert u een bedrag naar keuze vanuit een veilige en vertrouwde omgeving. Als u liever op een andere manier geeft, kunt u ons steunen met een eenmalige of periodieke gift, of kunt u bijvoorbeeld het Liliane Fonds opnemen in uw testament. Ook kunt u doneren via Tikkie.

Fatmata met handicap samen met vriendin
 • Hoe doe ik een donatie via Facebook?

  1. Klik op de Facebook donatieknop. U vindt deze blauwe knop rechtsboven op de Facebookpagina van het Liliane Fonds.
  2. In de betaalomgeving voert u het bedrag in dat u wilt doneren.
  3. Vervolgens selecteert u de gewenste betaalmethode. U kunt kiezen uit betalen met creditcard of Paypal.
  4. Klik op de knop doneren, en uw schenking is een feit!
 • Is doneren via Facebook veilig?

  Doneren via Facebook is veilig. U betaalt in een veilige omgeving, en alleen wij kunnen zien dat u gedoneerd heeft. Wij behandelen uw gegevens met de grootste vertrouwelijkheid. Lees hier meer over in onze privacyverklaring. Uw betalingsgegevens in Facebook kunt u gemakkelijk zelf beheren. Zo kunt u de gegevens opslaan voor toekomstige betalingen, of meteen weer verwijderen. Ook kunt u een pincode instellen als extra beveiliging. Zo blijft doneren via Facebook betrouwbaar!

Zelf een inzamelingsactie starten via Facebook

Het is ook mogelijk zelf een inzamelingsactie te starten via Facebook. Bijvoorbeeld voor uw verjaardag. In plaats van cadeaus voor uzelf kunt u dan vragen om een donatie aan een goed doel, zoals het Liliane Fonds. Vaak krijgt u iets voor uw verjaardag een notificatie over deze mogelijkheid. Via dit bericht kunt u gemakkelijk het Liliane Fonds selecteren, en bepalen welk bedrag u wilt ophalen. De inzamelingsactie kan worden voorzien van een foto of video, en een tekst waarin u uitlegt waarom dit goede doel voor u zo belangrijk is. Wilt u meer weten? Op Facebook leest u alles over het starten van een inzamelingsactie!

Sempeta staat vooraan om de klas in te gaan