Ice (16) heeft een vergroeide wervelkolom. Samen met haar klasgenoten krijgt ze seksuele voorlichting.

Doneren via Facebook

Doneren via Facebook is een eenvoudige en veilige manier om bij te dragen aan het werk van het Liliane Fonds. Met jouw bijdrage kunnen we ons werk voortzetten, waardoor kinderen met een handicap in arme landen weer mee kunnen doen. Ga direct naar onze Facebookpagina om te doneren, of lees eerst meer over doneren via Facebook.

Waarom donaties via Facebook doen?

Doneren via Facebook is een nieuwe, veilige vorm van donaties doen. Omdat we bij het Liliane Fonds afhankelijk zijn van donaties om ons werk voor gehandicapte kinderen te blijven doen, streven wij ernaar jou te laten doneren op de manier die jij wilt. Via Facebook doneer je een bedrag naar keuze vanuit een veilige en vertrouwde omgeving. Als je liever op een andere manier geeft, kun je ons steunen met een eenmalige of periodieke gift, of kan je bijvoorbeeld het Liliane Fonds opnemen in jouw testament. Ook kun je doneren via Tikkie.

Fatmata met handicap samen met vriendin
 • Hoe doe ik een donatie via Facebook?

  1. Klik op de Facebook donatieknop. Je vindt deze blauwe knop rechtsboven op de Facebookpagina van het Liliane Fonds.
  2. In de betaalomgeving voer je het bedrag in dat je wilt doneren.
  3. Vervolgens selecteer je de gewenste betaalmethode. Je kunt kiezen uit betalen met creditcard of Paypal.
  4. Klik op de knop doneren, en jouw schenking is een feit!
 • Is doneren via Facebook veilig?

  Doneren via Facebook is veilig. Je betaalt in een veilige omgeving, en alleen wij kunnen zien dat je gedoneerd hebt. Wij behandelen jouw gegevens met de grootste vertrouwelijkheid. Lees hier meer over in onze privacyverklaring. Jouw betalingsgegevens in Facebook kun je gemakkelijk zelf beheren. Zo kun je de gegevens opslaan voor toekomstige betalingen, of meteen weer verwijderen. Ook kun je een pincode instellen als extra beveiliging. Zo blijft doneren via Facebook betrouwbaar!

Zelf een inzamelingsactie starten via Facebook

Het is ook mogelijk zelf een inzamelingsactie te starten via Facebook. Bijvoorbeeld voor jouw verjaardag. In plaats van cadeaus voor jezelf kun je dan vragen om een donatie aan een goed doel, zoals het Liliane Fonds. Vaak krijg je kort voor je verjaardag een notificatie over deze mogelijkheid. Via dit bericht kun je gemakkelijk het Liliane Fonds selecteren, en bepalen welk bedrag je wilt ophalen. De inzamelingsactie kan worden voorzien van een foto of video, en een tekst waarin je uitlegt waarom dit goede doel voor jou zo belangrijk is. Wil jij meer weten? Op Facebook lees je alles over het starten van een inzamelingsactie!

Sempeta staat vooraan om de klas in te gaan