Covers Gouden Boekjes

Ethny praat met haar handen

Doneer en ontvang het Gouden Boekje

Geweldig dat u kinderen met een handicap steunt

Dankzij uw donatie kan het Liliane Fonds meer kinderen zoals Ethny helpen en een kans geven op een betere toekomst. Als dank voor uw eenmalige donatie krijgt u het Gouden Boekje over Ethny. Als u maandelijks donateur wordt, ontvangt u alle drie de Gouden Boekjes: Sempeta wil maar één ding worden…, Aisha geeft nooit op! én Ethny praat met haar handen. Bij uw donatie ontvangt u bovendien per e-mail het digitale prentenboek én het luisterboek Ethny praat met haar handen.

Met uw hulp kunnen kinderen met een handicap meedoen

Het is helaas niet vanzelfsprekend dat kinderen met een handicap de hulp krijgen die ze nodig hebben. Ze verdwijnen uit het zicht, raken in sociaal isolement of vallen in verkeerde handen. Het Liliane Fonds is er voor deze kinderen. Met noodhulp, met revalidatie en met onderwijs op afstand.

Ethny kan niet horen waardoor communiceren met haar ouders, vriendjes en op school erg lastig voor haar is. Gebarentaalles is noodzakelijk om mee te kunnen doen. Zo kan ook Ethny blijven groeien. Het Gouden Boekje Ethny praat met haar handen is een prachtig verhaal over haar zoektocht naar communicatie. Geschreven door Annemarie Haverkamp. Emanuel Wiemans maakte de illustraties en de luisterversie is ingesproken door Fedja van Huêt.

preview Gouden Boekje Ethny

Doneer nu en krijg het Gouden Boekje cadeau

Als u eenmalig doneert krijgt u het Gouden Boekje over Ethny uit Guatemala cadeau. We mailen u ook meteen een link om de digitale versie én het luisterboek te downloaden. U kunt het Gouden Boekje dan niet alleen voorlezen, maar het ook bekijken of beluisteren op uw telefoon, laptop of tablet. Wordt u maandelijks donateur? Dan ontvangt u drie Gouden Boekjes!

Doneer nu

Help kinderen zoals Ethny

Om ervoor te zorgen dat Ethny goed kan communiceren door middel van gebarentaal betaalt het Liliane Fonds gebarentaalles voor Ethny en haar moeder. Wilt u kinderen zoals Ethny ook helpen? Word dan donateur en steun ons met een gift. Bij een donatie ontvangt u het Gouden Boekje, het digitale prentenboek én het luisterboek (ingesproken door Fedja van Huêt) cadeau. Alvast veel dank namens Ethny en het Liliane Fonds!

Ja, ik doneer en ontvang het Gouden Boekje
Ethny en moeder Dévora leren gebarentaal
  • Sempeta wil maar één ding worden ...

    In een land ver hier vandaan leeft Sempeta. Hij droomt groot over later, ook al is hij klein van stuk. Maar hij moet altijd erg voorzichtig zijn. Want zijn lijf is breekbaar en bij een val of stoot breken zijn botten. Betekent zijn breekbare lijf een gebroken toekomstdroom? Of kan zijn droom toch uitkomen? Lees het in ons Gouden Boekje Sempeta wil maar één ding worden …

  • Aisha geeft nooit op!

    ‘Aisha gaat graag naar school. Rekenen en taal vindt ze leuk. En lezen ook. Maar de woorden goed uitspreken is soms best lastig.’ Zo begint ons Gouden Boekje Aisha geeft nooit op!. Het boek is geïnspireerd op het leven van het zevenjarige meisje dat zich niet laat beperken door haar handicap. Een verhaal over vallen, opstaan en weer doorgaan.

Op deze campagne zijn actievoorwaarden van toepassing. Lees de actievoorwaarden met informatie over ontvangst en levertijd van het Gouden Boekje.