Fedja_met_Goudenboekje

Aisha geeft nooit op!

Een verhaal over vallen, opstaan en weer doorgaan.

Doneer en krijg het Gouden Boekje

Wij geven Aisha niet op!

Elk kind, waar ook ter wereld, heeft recht op onderwijs. Maar in ontwikkelingslanden gaan 9 van de 10 kinderen met een handicap niet naar school. En door COVID-19 is het aantal kinderen dat niet naar school gaat inmiddels nóg groter. Ze verdwijnen uit het zicht, raken in sociaal isolement, of vallen in verkeerde handen. Het Liliane Fonds is er voor deze kinderen. Met noodhulp, met revalidatie en met onderwijs op afstand.

Een van hen is Aisha uit Manila. Door een hersenbeschadiging is lopen voor haar lastig. En praten soms ook. Maar niemand oefent zó hard als zij. Over Aisha schreef de bekende kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander het Gouden Boekje Aisha geeft nooit op!. Een verhaal over vallen, opstaan en weer doorgaan. Emanuel Wiemans maakte de illustraties. Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. De luisterversie is ingesproken door onze ambassadeur Fedja van Huêt.

Doneer nu en krijg dit Gouden Boekje cadeau

Als u een eenmalig minimaal € 7,50 doneert of structureel donateur wordt, krijgt u het Gouden Boekje over Aisha cadeau. We mailen u dan ook meteen een link om de digitale versie én het luisterboek te downloaden. U kunt het boekje dan niet alleen voorlezen, maar het ook bekijken of beluisteren op uw telefoon, laptop of tablet.

Ja, ik doneer en krijg het Gouden Boekje

Help kinderen zoals Aisha

Om ervoor te zorgen dat Aisha echt nooit op hoeft te geven betaalt het Liliane Fonds haar schoolgeld en medische zorg. Wilt u kinderen zoals Aisha ook helpen? Word dan nu donateur of steun ons met een gift. Bij een minimale donatie van € 7,50 krijgt u het Gouden Boekje, het digitale prentenboek én het luisterboek cadeau. Namens Aisha alvast veel dank.

Ja, ik doneer en krijg het Gouden Boekje
Aisha's handicap belemmert haar niet

U ontvangt het Gouden Boekje binnen vier tot zes werkdagen. In onze actievoorwaarden vindt u meer informatie over de verzending en levertijd.