Doneer een groot bedrag

Het Liliane Fonds werkt aan een wereld waarin kinderen met een handicap zo volledig mogelijk meedoen. Alle giften zijn natuurlijk bijzonder welkom. Donaties, klein en groot, zijn onmisbaar in de steun aan kinderen met een handicap. Maar hoe groter uw gift, des te meer impact deze heeft op de levens van deze kinderen.

Wanneer is een gift een 'grote gift'

Indien u een grote gift overweegt, dan is het bij een bedrag vanaf 5.000 euro mogelijk om uw specifieke wensen aan te geven voor de besteding van uw donatie.

Geven met een specifieke bestemming

Hebt u affiniteit met een specifieke handicap? Omdat u bijvoorbeeld persoonlijk ervaring hebt met mensen met een beperking in uw omgeving of werk? Of hebt u voorkeur voor een bepaald land, omdat u daar wellicht gewoond of gewerkt hebt?

Dan kunt u schenken op basis van:

  • handicap
  • leeftijdscategorie
  • land

Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor de bestemming van uw donatie. U ontvangt een op maat gemaakt project met een persoonlijke verantwoording, zodat u kunt zien waaraan uw gift is besteed.

Manieren om een grote gift te doen


Eenmalige gift

U kunt een eenmalige gift aan het Liliane Fonds doneren via het donatieformulier. U kunt uw gift aftrekken van uw belastbaar inkomen als al uw giften tezamen tussen 1 en 10 procent van het verzamelinkomen bedragen. U kunt er ook voor kiezen om uw gift zelf over te maken.

Doneer eenmalig

Terugkerende gift met belastingvoordeel

U kunt ons ook steunen met een periodieke schenking. Dat geeft het Liliane Fonds zekerheid over onze inkomsten en biedt u fiscaal voordeel. Deze schenking is 100 procent fiscaal aftrekbaar, ongeacht de hoogte van de gift of uw inkomen. Voorwaarde is dat u de schenking tenminste vijf jaar doet.

Download schenkingsovereenkomst

Fonds op Naam

Overweegt u een gift van 50.000 euro of meer? Dan is het mogelijk om een Fonds op Naam op te richten. Daarmee verbindt u uw naam of de naam van een dierbare aan het werk van het Liliane Fonds. De besteding van uw gift wordt dan apart geadministreerd en verantwoord. U kiest zelf de naam van het fonds en de bestemming ervan. Een Fonds op Naam kunt u bij leven of middels een testament oprichten.

Neem contact op

Organisatie

Lees hoe het Liliane Fonds is ontstaan, hoe onze organisatie eruitziet, en wie onze ambassadeurs zijn.

•  Ontstaan van het Liliane Fonds
•  Wat we doen
•  Onze ambassadeurs

Jaarverslag

Bekijk ons meest recente inhoudelijke en financiële jaarverslag. Weinig tijd? Kies dan voor het Jaarbeeld.

•  Jaarbeeld
•  Jaarverslag
•  Jaarrekening

Benieuwd wat bij u past?

Heeft u specifieke wensen voor uw gift? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Hester Klute,
adviseur bijzondere giften

0800 - 7 800 800
E-mail