Vacature medewerker Theaterstadstuin

Voor de afdeling Communicatie & Werving is het Liliane Fonds PER DIRECTop zoek naar een medewerker Theaterstadstuin

Het betreft een vrijwillige vacature voor 8-10 uur per maand

Theaterstadstuin

Deze oude kloostertuin van het Liliane Fonds ligt op een prachtige locatie midden in het centrum van Den Bosch en is verbonden met de tuin van Koningstheateracademie. Hierdoor kan door de tuinen worden gewandeld. Er is een pluk- en moestuin, een schommel, een buitenbieb en er staan  bankjes om lekker een boekje of krantje te lezen.  De Theaterstadstuin heeft o.a. als doel de samenwerking op te zoeken met mensen en organisaties in de directe omgeving. Dit doen wij o.a. door knutselmiddagen op woensdagmiddag te organiseren en op zaterdagen in samenwerking met Koningstheateracademie openluchtvoorstellingen te organiseren. 

Functieomschrijving

Als medewerker Theaterstadstuin vind je het leuk om 1 of 2 keer in de maand op woensdagmiddag je handen uit de mouwen te steken om samen met kinderen verschillende activiteiten in de Theaterstadstuin uit te voeren óf op zaterdag mee te helpen met een openluchtvoorstelling. Naast deze activiteiten willen wij dit jaar nóg meer activiteiten naar de Theaterstadstuin brengen. Dus natuurlijk mag je hierin meedenken en meedoen. De functie valt onder de leiding van de coördinator Campagnes van het Liliane Fonds. Je werkt nauw samen met de overige leden van het Theaterstadstuinteam. Dus ben je creatief, niet bang voor vieze handen en kun je een groepje kinderen begeleiden? Dan zoeken wij jou!

Achtergrond, vaardigheden en competenties

  • je bent pro actief en goed in organiseren
  • je vind het leuk om kinderen te begeleiden
  • je beschikt over MBO+ werk en denkniveau
  • je bent bij voorkeur bekend met de binnenstad van Den Bosch

Wij bieden

  • inhoudelijke ondersteuning en begeleiding
  • reis- en/of onkostenvergoeding
  • werktijden en –dagen in overleg

Sollicitatie

Als je belangstelling hebt en voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag je gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae, die je per e-mail kunt sturen aan het team P&O (sollicitatie@lilianefonds.nl). Voormeer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Pauline Heere, coördinator Evenementen, afdeling Communicatie & Werving (073-518 94 20).

 

Het Liliane Fonds zet zich in voor kinderen met een handicap op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met onze Zuidelijke partners maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Door hun functioneren te verbeteren en hen zelfbewust en weerbaar te maken. En door barrières op te heffen die hen verhinderen mee te doen in de wereld om hen heen. We financieren jaarlijks individuele, brede steun op maat aan ruim 90.000 kinderen.

We ondersteunen deze aanpak met de versterking van lokale organisaties en door op te komen voor de belangen van mensen met een handicap in het Nederlandse beleid voor ontwikkelingssamenwerking. Op ons kantoor in 's-Hertogenbosch werken rond de 60 medewerkers in dienstverband (ruim 40 fte's) en ruim 170 vrijwilligers.