Laat u sponsoren voor het Liliane Fonds

Bent u van plan binnenkort een bijzondere, sportieve prestatie te leveren? Gaat u bijvoorbeeld meedoen aan een (meerdaagse) wandeltocht, een lange fietstocht of een hardloopwedstrijd? Laat u dan sponsoren voor het goede doel. Met het ingezamelde bedrag kan het Liliane Fonds kinderen met een handicap in arme landen ondersteunen.

Actiemateriaal

Wij sturen u graag materialen toe voor uw actie, zoals folders, nieuwsbrieven of ander promotiemateriaal. Bel of mail ons als u een actie voor het Liliane Fonds gaat doen. We denken met alle plezier met u mee.

Neem contact op

Inzamelen via Facebook

Wist u dat het ook mogelijk is om op Facebook een inzamelingsactie te doen? Met de optie ‘Non-profitorganisatie steunen’ maakt u uw actie aan. U schrijft een tekst zoals in een gewone post, en Facebook voegt automatisch een doneerknop toe. Zo kunt u eenvoudig uw netwerk uitnodigen om te doneren op uw actie voor het Liliane Fonds.

Tips voor uw actie

Hoe zorgt u er nou voor dat zo veel mogelijk mensen uw initiatief gaan sponsoren? Hier volgen enkele tips voor een succesvolle actie:

  • Maak uw boodschap persoonlijk. Vertel in uw eigen woorden waarom u zich inzet voor kinderen met een handicap.
  • Stel een streefbedrag vast. Zo werkt u met uw sponsors toe naar een gezamenlijk doel. Als u uw streefbedrag vroeg behaalt (hoera!), kunt u altijd ophogen.
  • Vraag familie en vrienden om u te sponsoren. Vergeet ook uw grotere netwerk niet: buren, bekenden van sport- of hobbyvereniging, collega’s, werkrelaties enzovoort.  
  • Laat sponsors de actie meebeleven. Geef een inkijkje in de voorbereidingen, plaats foto’s en deel de stand van de donaties. Met als hoogtepunt de actie zelf en het eindresultaat! 

Hebt u nog vragen?

Wij ondersteunen uw actie graag. Laat het ons weten als u vragen heeft of materialen wilt ontvangen.

Tel: 0800 - 7 800 800
E-mail