Maak kennis met Team Grote Giften

  • Pauline Heere, Relatiemanager Grote Giften

Iedereen heeft een eigen reden om te steunen
Wat geweldig dat u kinderen met een beperking een warm hart toedraagt. Als Relatiemanager Grote Giften spreek ik veel donateurs en iedereen heeft zo zijn eigen reden om te steunen. Maar een ding hoor ik vaak terug: “Als je bent geboren met een handicap op een van de armste plekken ter wereld, dan heb je dubbel pech. Je ouders zien je als een vloek en ze hebben geen geld om hulp te betalen.” Veel donateurs zien hun hulp daarom als vanzelfsprekend, maar wij zijn ontzettend dankbaar voor iedere gift.

Zelf met kinderen met een beperking gewerkt
Ooit begon ik als vrijwilliger bij het Liliane Fonds en sinds 2016 ben ik in dienst. In het verleden heb ik zelf als logopediste gewerkt op een school voor kinderen met een lichamelijk en mentale beperking. Daar heb ik gezien hoe belangrijk deze zorg is voor hun ontwikkeling. In de landen waar het Liliane Fonds werkt, krijgen kinderen niet de zorg die zij nodig hebben. Samen geven we hen een kans om zich te ontwikkelen. Uw steun is daarbij onmisbaar.

Neem gerust contact op
Uw wensen, motivatie en betrokkenheid zijn belangrijk voor het Liliane Fonds. Heeft u vragen of stelt u prijs op een persoonlijke kennismaking? Neem dan gerust contact met mij op: pheere@lilianefonds.nl of 073 303 49 23.

  • René Voss, Relatiebeheerder Grote Giften

We delen allemaal dezelfde drive: deze kinderen helpen
Wat me keer op keer raakt, is de enorme betrokkenheid van onze donateurs bij de kinderen die zij steunen. Kinderen die zij nooit ontmoet hebben, maar die zij op afstand toch omarmen. Als Relatiebeheerder Grote Giften onderhoud ik contact met donateurs. Dat leidt dikwijls tot mooie gesprekken.

Vaak is er een duidelijk aanwijsbare aanleiding voor een eerste donatie. Bijvoorbeeld een ontmoeting met een kind met een handicap tijdens een verre reis. Of een kind met een handicap in de eigen familie of een baan in de gehandicaptenzorg. Soms is er geen persoonlijk lijntje en willen mensen graag anderen helpen die het minder goed hebben dan zij.

Geraakt tijdens een reis naar Nepal
Toen ik jaren geleden in Nepal was, werd ik geraakt door het land en de puurheid van de mensen. Maar ook door de erbarmelijke omstandigheden waarin kinderen met een handicap moeten opgroeien. Ik wilde heel graag iets voor kwetsbare kinderen betekenen en die motivatie heb ik nu nog steeds. Het doet mij goed om contact te hebben met mensen zoals u die naar deze kinderen omkijken. U kunt mij bereiken via rvoss@lilianefonds.nl of 073 303 49 51. Ik kijk ernaar uit om van u te horen.