Open dag Liliane Fonds

U bent welkom op onze Open Dag!

Datum: zaterdag 9 september
Locatie: Havensingel 26 ’s-Hertogenbosch
Tijd: 10 tot 17 uur

Op de Open Dag staan de deuren van ons kantoor aan de Havensingel in ’s-Hertogenbosch wagenwijd voor u open.

U kunt onze medewerkers persoonlijk leren kennen en met hen in gesprek gaan en ons monumentale kantoor – een voormalig klooster met een prachtige binnentuin – bekijken. Mogen we u ook verwelkomen?

Het volledige programma van de Open Dag leest u binnenkort op deze website. Hoe dan ook zult u geïnspireerd, geraakt en geënthousiasmeerd worden door de persoonlijke verhalen en ervaringen van de vele medewerkers.

Wilt u graag als eerste het programma ontvangen? Laat via onderstaande button uw naam en e-mailadres achter en wij zorgen dat u het volledige programma ontvangt. 

Ja, ik ontvang graag het programma

Deze dag valt samen met Open Monumentendag. Start of eindig uw route door het centrum van ’s-Hertogenbosch in ons kantoor.

Terugblik Open Dag 2019
De eerste Open Dag van het Liliane Fonds (2019) was een stralend zonnige dag. Medewerkers en vrijwilligers vertelden over hun werk in het veld en in Nederland, fotografen Sacha de Boer en Ronnie Dankelman namen ons mee naar de wereld achter de camera. En er was mooie live muziek. Geniet u ook weer even mee bij het zien van de foto’s?