Ambassadeurs zetten zich met hart en ziel in

Onze ambassadeurs zetten zich met veel betrokkenheid en enthousiasme in voor ons werk. Allemaal op hun eigen manier en vanuit hun specifieke achtergrond. Erica Terpstra en Jaap Jongloed fungeren als ambassadeurs voor het brede publiek. De andere ambassadeurs zijn vooral actief in hun eigen domein.

Erica Terpstra

Erica Terpstra, oud-politica, oud-voorzitter NOC*NSF en nu onder meer televisiemaakster, is sinds 2009 ambassadeur. Ze is 'het gezicht en de stem' van het Liliane Fonds in de media en bij bijzondere evenementen. Daarnaast zet Erica haar netwerk en contacten in om de aandacht en steun voor ons werk te vergroten.

Minke Booij

Minke Booij, voormalig tophockeyster, brengt onze steun aan kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede, onder de aandacht van haar relaties. Ze zet zich ook in bij evenementen en acties zoals 'Wij trekken aan de bel'.

Monique Velzeboer

Monique Velzeboer, fotografe en voormalig shorttrackster, raakte zelf gehandicapt na een trainingsongeval. Op haar reizen voor het Liliane Fonds portretteert ze op onnavolgbare wijze kinderen met een handicap. Met de Monique Velzeboer Foundation voert ze actie voor het Liliane Fonds.

Jetta Klijnsma

Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe en oud-staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, weet wat het betekent om als kind met een handicap gesteund te worden door je omgeving. Voor haar betekende het dat ze voluit mee kon doen en zich kon ontplooien. Diezelfde kans gunt zij alle kinderen met een handicap, waar ook ter wereld.

Belangeloos

Alle ambassadeurs van het Liliane Fonds zetten zich belangeloos in om het draagvlak voor ons werk te vergroten en om mensen te bewegen mee te helpen aan de ondersteuning van kinderen met een beperking op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Steun het Liliane Fonds ook