Fedja en Anika kleuren samen

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zetten zich met veel betrokkenheid en enthousiasme belangeloos in voor ons werk. Allemaal op hun eigen manier en vanuit hun specifieke achtergrond. Onze ambassadeurs helpen ons om het werk van het Liliane Fonds onder de aandacht te brengen.

Jetta Klijnsma

“Deuren openen voor kinderen met een handicap”

Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe en oud-staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, weet wat het betekent om als kind met een handicap gesteund te worden door je omgeving. Voor haar betekende het dat ze voluit mee kon doen en zich kon ontplooien. Diezelfde kans gunt zij alle kinderen met een handicap, waar ook ter wereld. Ze maakte kennis met het werk van onze partners in Oeganda.

Fedja van Huêt

“Alle kinderen hebben talenten die ze willen ontwikkelen. Oók kinderen met een handicap”

Fedja van Huêt, film- en toneelacteur, zet zich samen met het Liliane Fonds in om de acceptatie van kinderen met een beperking te vergroten. Niet alleen in de landen waar we actief zijn, maar ook hier in Nederland. Fedja is de stem van de radio- en tv-spot van onze campagne ‘Wat wil jij later worden?’. En hij bezocht projecten van onze partners in Bangladesh.

Marc Lammers

“Elk kind heeft goud in zich”

Marc Lammers was als hockeycoach en -speler zeer succesvol. Onder andere leidde hij als coach de Oranjevrouwen naar goud op de Olympische spelen in 2008. Als geen ander weet hij mensen te raken en prikkelen. Bij speciale gelegenheden inspireert Marc als bevlogen en gepassioneerd spreker onze donateurs, relaties en medewerkers. Zoals de open dag, of de nieuwjaarsbijeenkomst voor medewerkers: “Het is aan ons het talent in een kind te erkennen”

Vrienden

Naast onze groep ambassadeurs is er ook een geweldige groep vrienden. Zij dragen niet de officiële ambassadeursstatus, maar hebben er wel bewust voor gekozen om belangeloos hun naam te verbinden aan het Liliane Fonds. Onze vrienden zetten zich voornamelijk in tijdens grote campagnes en evenementen. Enkele vrienden van het Liliane Fonds zijn: Minke Booij, Jaap Jongbloed, Tako Rietveld en Addy van den Krommenacker.

 

Steun het Liliane Fonds ook