Carlo, hier met vriendjes, heeft moeite met praten en leren

Start jouw eigen goede doelen actie

Wil jij in actie komen voor het goede doel? Het Liliane Fonds moedigt elk initiatief, groot of klein, van harte aan.

Welke actie voor kinderen met een handicap past bij jou?

Er zijn verschillende manieren om in actie te komen voor kinderen met een handicap. Hieronder vind je enkele voorbeelden van goede doelen acties. Kies het soort actie dat het best bij jou past, of bedenk zelf een originele actie voor kinderen met een beperking. Heb je hulp nodig? Wij ondersteunen jouw goede doelen actie graag met handige tips en materialen. Neem gerust contact op voor advies!

Donaties in plaats van cadeaus

Vier je jouw verjaardag, pensioen of jubileum, en wil je het verschil maken voor kinderen die het moeilijk hebben? Vraag dan in plaats van een cadeau om een bijdrage voor het goede doel. Je kunt geld inzamelen in een donatiebox van het Liliane Fonds. Wij sturen deze graag gratis naar je toe, en kunnen ook zorgen voor posters en folders.

> Meer over geld inzamelen
Lachende Reine uit Burkina Faso

Start jouw eigen sponsoractie

Kom letterlijk in actie voor het goede doel met een sponsoractie! Met jouw sportieve prestatie zamel je bij vrienden en bekenden geld in voor kinderen met een beperking. Doe bijvoorbeeld mee aan een (meerdaagse) wandeltocht, een lange fietstocht of een hardloopwedstrijd, en laat je sponsoren om het leven van kinderen met een handicap te verbeteren. Wij helpen je graag met tips, advies en materialen.

> Meer over sponsoracties
Shirley kan prima basketballen met haar prothese

Cartridges inleveren voor het goede doel

Lege cartridges en toners leveren geld op. Gooi jouw cartridges dus niet weg, maar lever ze in voor het goede doel. Dit kan samen met jouw school, club of bedrijf. Wij sturen je graag de speciale inzameldoos waarin je lege cartridges en toners kunt verzamelen, en halen deze weer op als hij vol is. Per doos halen we samen al snel tientallen euro’s op om kinderen met een handicap een eerlijke kans te geven. Vraag onze inzameldoos voor cartridges nu aan.

> Meer over inzamelen van cartridges
Parker uit Zambia maakt een wheelie met rolstoel
  • Geld inzamelen met jouw eigen idee

    Naast bovenstaande voorbeelden van goede doelen acties is er natuurlijk veel meer mogelijk. Heb je een origineel idee om geld in te zamelen voor het Liliane Fonds, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van jouw actie? Wij geven graag advies en verstrekken gratis promotiematerialen.

    Bel of mail dus gerust als jij vragen hebt of materialen wilt ontvangen.

    0800 – 7 800 800
    actie@lilianefonds.nl