Sophia in Oeganda

Doe jij een grote gift?

Op eigen kracht naar een zelfstandig bestaan!

Ieder kind groeit als we delen. Jouw grote gift geeft eerlijke kansen in het leven
Weet je nog wat je als kind later wilde worden? Kinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika met een handicap hebben de sterke wil om ooit op eigen benen te staan: een vak leren voor een zelfstandig bestaan.

Jouw steun voor hun ontwikkeling komt nu al heel goed terecht. Maar straks moeten ze verder in het leven en dan kun je er ook nog voor ze zijn. Met hun inzet en jouw grote gift gaan zij van uitsluiting naar volop meedoen in de maatschappij.

Donateurs aan het woord

"Fijn om op deze manier kinderen te helpen”
Overweeg jij een grote gift aan het Liliane Fonds? We horen vaak van onze donateurs hoe blij ze zijn dat ze op deze manier kunnen helpen. Het echtpaar Bentvelsen en de heer Jurgen Winkler vertellen je graag wat hen beweegt.

 • Bentvelsen

  Gé en Anneke Bentvelsen

  “Wij hebben in onze jeugd alle kansen gehad en dat is niet vanzelfsprekend. Terwijl je ziet dat kinderen met een beperking in andere landen moeten worstelen. Het Liliane Fonds geeft hen een kans en een opleiding. Het spreekt ons aan dat jongeren een vakopleiding volgen. Zo kunnen ze zich nuttig maken voor hun samenleving.”

  Gé en Anneke Bentvelsen
 • Jurgen Winkler

  Jurgen Winkler

  “Ik steun het Liliane Fonds omdat kinderen nog een heel leven voor zich hebben. Zij kunnen nog leren en zich ontwikkelen. Je zal maar met een handicap worden geboren in een krottenwijk. Je hebt er niet om gevraagd. Je bent er gewoon ineens. Het is fijn dat je die kinderen een perspectief kunt bieden.”

  Jurgen Winkler

“Gooi deze baby maar weg”

Latifat uit Nigeria werd geboren met een open rug en een waterhoofd. Haar familie dacht dat het meisje vervloekt was. Latifats vader liet het gezin in de steek. En haar oma adviseerde zelfs om de baby weg te gooien. Maar haar moeder gaf niet op. Nu is Latifat 15 jaar en ze heeft grote ambities.

Lees wat zij wil worden
Latifat

Draag bij op een manier de bij jou past

 • Eenmalige schenking

  Jouw eenmalige schenking vanaf € 1.000 geeft kinderen met een handicap een eerlijke kans is het leven

  Eenmalige schenking
 • Schenken met belastingvoordeel

  Schenk een vast bedrag voor tenminste 5 jaar en ontvang belastingvoordeel

  Schenken met belastingvoordeel
 • Nalaten aan een goed doel?

  Neem het Liliane Fonds op in jouw testament en geef kinderen met een handicap een eerlijke toekomst.

  Nalaten aan een goed doel?

Maak kennis met Team Grote Giften

Pauline en René
Als je een gift van 1.000 euro of meer overweegt, staat ons Team Grote Giften voor je klaar. Zij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunt en gaan graag met je in gesprek.

 • Pauline Heere, relatiemanager Liliane Fonds

  Fijn om elkaar beter te leren kennen, jouw wensen zijn belangrijk voor ons. Veel donateurs zien hun hulp als vanzelfsprekend, maar wij zijn ontzettend dankbaar voor iedere gift.
  Pauline Heere, Relatiemanager

  pheere@lilianefonds.nl
  073 – 303 49 23

  Lees verder
 • Hoe we helpen

  Het Liliane Fonds steunt, samen met lokale partners, kinderen en jongeren met een handicap op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

  Hoe we helpen
 • Jaarverslag

  In 2023 kregen ruim 46.000 kinderen met een handicap de ondersteuning die zij verdienen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk ons Jaarverslag.

  Jaarverslag
 • Bankgegevens

  Wil jij een gift doen? Zelf overmaken kan op rekeningnummer IBAN: NL08 RABO 0303080000.

  Let op: als je een gift overmaakt, ontvangen wij geen contactgegevens. Dit betekent dat wij jou geen ontvangstbevestiging kunnen sturen. Wens je die wel te ontvangen? Doneer dan middels ons donatieformulier.