Gehandicapte Sophie (Burundi) heeft eigen naaiatelier

Samenwerking met bedrijven

Als jouw organisatie en het Liliane Fonds de handen ineenslaan, dan 'winnen' we daar allebei bij.

Doneer met jouw bedrijf

Samen invulling aan jouw betrokkenheid

Jij hebt als bedrijf een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of wilt dit gaan ontwikkelen. Je vindt betrokkenheid bij de samenleving belangrijk. Maar hoe geef je daar uiting aan? Samenwerking met het Liliane Fonds biedt jou verschillende mogelijkheden.

Maatschappelijk bewust

Jij laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk bewust is en zich inzet voor eerlijkere kansen voor kinderen die worden geconfronteerd met uitsluiting, stigmatisering en de gevolgen van extreme armoede. Bovendien versterkt het werken aan een gezamenlijk goed doel de band van medewerkers met het bedrijf en van medewerkers onderling. Het Liliane Fonds kan met jouw steun meer kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld sterker maken en hun omgeving toegankelijker.

Sophie

Betrek medewerkers en relaties

Jij versterkt jouw reputatie als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer als je ook medewerkers en relaties laat delen in jouw partnerschap met het Liliane Fonds. Zo kun je medewerkers de mogelijkheid bieden om maandelijks een klein bedrag van hun salaris automatisch te bestemmen voor ons werk. In plaats van het geijkte eindejaarsgeschenk aan jouw relaties kun je ook voor hen een donatie doen voor het door jou gesteunde project en hierover communiceren. Of je kunt klanten voorstellen bonuspunten te doneren aan het goede doel.

Tamires krijgt ook thuis fysiotherapie
“Simpelweg omdat de projecten van het Liliane Fonds ook iedere maand geld nodig hebben om door te kunnen, pleit ik bij collega-ondernemers ervoor om ook maandelijks te doneren”
- directeur-eigenaar Mark van Schaick

Communicatie

Afhankelijk van de vorm en omvang van samenwerking bieden wij bedrijven een koppeling met ons solide imago en brede naamsbekendheid, ondersteuning bij communicatie over de samenwerking in jouw personeelsblad, website, intranet of jaarverslag en eventueel vermelding van de samenwerking via onze eigen communicatiekanalen.

Juiste ‘match’

Ons doel is een duurzame relatie opbouwen met onze partners. Hoe jouw samenwerking met het Liliane Fonds eruit gaat zien, stemmen we met jou af. We streven altijd naar maatwerk, naar de juiste match tussen jouw voorkeuren en de behoefte aan steun binnen de programma’s die het Liliane Fonds financiert. Jij kunt met jouw bedrijf bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, het toegankelijk maken van hun omgeving, de versterking van lokale organisaties of een combinatie hiervan.

Op zoek naar voorbeelden?

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven samenwerken met het Liliane Fonds? Neem dan eens een kijkje bij de voorbeelden van samenwerking met bedrijven.

Voorbeelden samenwerking

Kom in actie

Wil jij met jouw organisatie op een eenvoudige manier iets bijdragen? Bekijk hier hoe dat kan.

 • Doneer namens jouw bedrijf

  Steun namens jouw bedrijf direct met een eenmalige of structurele donatie voor een betere toekomst voor kinderen met een handicap.

  Doneer namens jouw bedrijf
 • Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds

  Bent jij ondernemer? En wil je jouw medewerkers en relaties aan het eind van het jaar belonen met een kerstpakket? Denk dan eens aan het Liliane Fonds als goed doel.

  Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds
 • Cartridges inzamelen voor het Liliane Fonds

  Het Liliane Fonds heeft een speciale doos ontworpen, waarin je cartridges en toners kunt verzamelen. Een gevulde doos levert al snel tientallen euro’s op.

  Cartridges inzamelen voor het Liliane Fonds
 • Profielfoto Marcel Rommers

  Bruis je ook van ideeën maar zit je nog met vragen?

  Samen overleggen we welke vorm van samenwerking het best bij jouw bedrijf past. Neem contact op met Marcel Rommens.

  073 687 66 42
  mrommens@lilianefonds.nl

 • Hoe we helpen

  Het Liliane Fonds steunt, samen met lokale partners, kinderen en jongeren met een handicap op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

  Hoe we helpen
 • Jaarverslag

  In 2022 kregen ruim 50.000 kinderen met een handicap de ondersteuning die zij verdienen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk ons Jaarverslag.

  Jaarverslag