Gehandicapte Sophie (Burundi) heeft eigen naaiatelier

Samenwerking met bedrijven

Als uw organisatie en het Liliane Fonds de handen ineenslaan, dan 'winnen' we daar allebei bij.

Doneer met uw bedrijf

Samen invulling aan uw betrokkenheid

U heeft als bedrijf een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) of wilt dit gaan ontwikkelen. U vindt betrokkenheid bij de samenleving belangrijk. Maar hoe geeft u daar uiting aan? Samenwerking met het Liliane Fonds biedt u verschillende mogelijkheden.

Maatschappelijk bewust

U laat zien dat uw bedrijf maatschappelijk bewust is en zich inzet voor eerlijkere kansen voor kinderen die worden geconfronteerd met uitsluiting, stigmatisering en de gevolgen van extreme armoede. Bovendien versterkt het werken aan een gezamenlijk goed doel de band van medewerkers met het bedrijf en van medewerkers onderling. Het Liliane Fonds kan met uw steun meer kinderen met een handicap op de armste plekken van de wereld sterker maken en hun omgeving toegankelijker.

Sophie

Betrek medewerkers en relaties

U versterkt uw reputatie als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer als u ook medewerkers en relaties laat delen in uw partnerschap met het Liliane Fonds. Zo kunt u medewerkers de mogelijkheid bieden om maandelijks een klein bedrag van hun salaris automatisch te bestemmen voor ons werk. In plaats van het geijkte eindejaarsgeschenk aan uw relaties kunt u ook voor hen een donatie doen voor het door u gesteunde project en hierover communiceren. Of u kunt klanten voorstellen bonuspunten te doneren aan het goede doel.

Tamires krijgt ook thuis fysiotherapie
“Simpelweg omdat de projecten van het Liliane Fonds ook iedere maand geld nodig hebben om door te kunnen, pleit ik bij collega-ondernemers ervoor om ook maandelijks te doneren”
- directeur-eigenaar Mark van Schaick

Communicatie

Afhankelijk van de vorm en omvang van samenwerking bieden wij bedrijven een koppeling met ons solide imago en brede naamsbekendheid, ondersteuning bij communicatie over de samenwerking in uw personeelsblad, website, intranet of jaarverslag en eventueel vermelding van de samenwerking via onze eigen communicatiekanalen.

Juiste ‘match’

Ons doel is een duurzame relatie opbouwen met onze partners. Hoe uw samenwerking met het Liliane Fonds eruit gaat zien, stemmen we af met u. We streven altijd naar maatwerk, naar de juiste match tussen uw voorkeuren en de behoefte aan steun binnen de programma’s die het Liliane Fonds financiert. U kunt met uw bedrijf bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, het toegankelijk maken van hun omgeving, de versterking van lokale organisaties of een combinatie hiervan.

Op zoek naar voorbeelden?

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven samenwerken met het Liliane Fonds? Neem dan eens een kijkje bij de voorbeelden van samenwerking met bedrijven.

Voorbeelden samenwerking

Kom in actie

Wilt u met uw organisatie op een eenvoudige manier iets bijdragen? Bekijk hier hoe dat kan.

 • Doneer namens uw bedrijf

  Steun namens uw bedrijf direct met een eenmalige of structurele donatie voor een betere toekomst voor kinderen met een handicap.

  Doneer direct
  Doneer namens uw bedrijf
 • Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds

  Bent u ondernemer? En wilt u uw medewerkers en relaties aan het eind van het jaar belonen met een kerstpakket? Denk dan eens aan het Liliane Fonds als goed doel.

  Lees meer
  Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds
 • Cartridges inzamelen voor het Liliane Fonds

  Het Liliane Fonds heeft een speciale doos ontworpen, waarin u cartridges en toners kunt verzamelen. Een gevulde doos levert al snel tientallen euro’s op.

  Lees meer
  Cartridges inzamelen voor het Liliane Fonds
 • Kees Karstel

  Heeft u nog vragen?

  Heeft u nog vragen? Samen overleggen we welke vorm van samenwerking bij uw bedrijf past. Neem contact op met Kees Karstel.

  073 518 94 20
  kkarstel@lilianefonds.nl

 • Hoe we helpen

  Het Liliane Fonds steunt, samen met lokale partners, kinderen en jongeren met een handicap op de armste plekken van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

  Lees hoe we helpen
  Hoe we helpen
 • Jaarverslag

  In 2022 kregen ruim 50.000 kinderen met een handicap de ondersteuning die zij verdienen. Benieuwd hoe wij dat doen? Bekijk ons Jaarverslag.

  Lees ons Jaarverslag
  Jaarverslag