Gehandicapte Sophie (Burundi) heeft eigen naaiatelier

Samenwerking met bedrijven

Wanneer jouw bedrijf de krachten bundelt met het Liliane Fonds, dan ‘winnen’ we samen.

Doneer

Wie gingen je voor?

Benieuwd naar samenwerkingen tussen bedrijven en het Liliane Fonds?

Voorbeelden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit ingebakken in onze bedrijfsfilosofie. David Jacobs, Commercieel Directeur Art Of Automation: “Voor kinderen met een beperking in de allerarmste landen is onderwijs een uitweg uit armoede en uitsluiting.” Daarom ondersteunt Art Of Automation (ICT-dienstverlener voor de zakelijke markt) het project ‘Inclusief Onderwijs’ in Burkina Faso, een driejarig project waarbij kinderen met en zonder handicap samen naar school gaan. “Fantastisch om zo de kracht in kinderen te zien”, aldus David.

Samen invulling aan jouw MVO beleid

Een samenwerking met het Liliane Fonds geeft je als bedrijf dé mogelijkheid invulling te geven aan de criteria die jij hanteert voor jouw MVO beleid.

Maatschappelijk bewust

Je laat zien dat jouw bedrijf maatschappelijk bewust is en zich inzet voor eerlijkere kansen voor kinderen die worden geconfronteerd met uitsluiting, stigmatisering en de gevolgen van extreme armoede.

Voordelen voor jouw bedrijf
Klanten, leveranciers en medewerkers krijgen een sympathieker beeld van jouw bedrijf. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid, hogere omzet en een hogere medewerkerstevredenheid.

Sophie

Betrek medewerkers en relaties

Zorg voor betrokken medewerkers door gezamenlijk een inzamelingsactie te organiseren. Dit versterkt de band met het bedrijf en met elkaar. Of biedt medewerkers de mogelijkheid om maandelijks een klein bedrag van hun salaris te bestemmen voor het Liliane Fonds. Betrek klanten door ze te vragen hun bonuspunten te doneren.

Tamires krijgt ook thuis fysiotherapie

Versterking van imago

Lift mee op onze goede reputatie en naamsbekendheid. Wij ondersteunen bedrijven met hun communicatie voor op de website, intranet of jaarverslag. Kies voor een partnerschap dat niet alleen resultaten oplevert, maar ook een blijvende indruk achterlaat!

Creëer een impact die aansluit bij jouw visie

Wij streven naar een op maat gemaakte samenwerking die aansluit bij jouw visie. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om speciale projecten te ondersteunen die passen bij deze visie.

Kom in actie

Ontdek hoe jouw bedrijf verandering teweeg kan brengen!

 • Profielfoto Marcel Rommers

  Interesse in een Partnerschap?

  Neem contact op met Marcel Rommens (Manager Corporate Partnerships). Samen overleggen we welke vorm van samenwerking het best past.

  073 687 66 42
  mrommens@lilianefonds.nl

 • Wat brengt jullie donatie teweeg?

  Het Liliane Fonds verbetert, samen met lokale partners, levens van kinderen en jongeren met een handicap op armste plekken in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

  Wat brengt jullie donatie teweeg?
 • Jaarverslag

  In 2023 kregen ruim 46.000 kinderen met een handicap de ondersteuning die zij verdienen. Hoe wij dat doen? Bekijk ons Jaarverslag.

  Jaarverslag