Laat de tijd niet stil staan voor Kolbi

Geef nu

Kolbi (3) kan niet praten, lopen, zitten of haar hoofd optillen. Want ze heeft cerebrale parese. Als ze niet geholpen wordt, staat de tijd voor haar stil. Voor altijd. Komt hulp voor Kobi op tijd?

De tijd staat stil voor kinderen zoals Kolbi
Waarmee help jij haar?

 • Communiceren

  Met de juiste therapie kan Kolbi beter communiceren, waardoor ze gevoelens kan uiten en Eka haar dochter beter leert begrijpen.

  Voor slechts €13 help je kinderen zoals Kolbi leren communiceren

  Geef nu
  Communiceren
 • Fysiotherapie

  Door fysiotherapie kan Kolbi leren haar hoofd omhoog te houden en zelf rechtop te zitten, een eerste stap naar meer zelfstandigheid.

  Voor slechts €25 geef je 5 essentiële fysiotherapiesessies

  Geef nu
  Fysiotherapie
 • Begeleiding moeder

  Dankzij begeleiding van een therapeut leert Eka omgaan met de uitdagingen van Kolbi’s opvoeding. Zo staat ze niet langer alleen in haar zorg.

  Voor slechts €50 geef je ouders zoals Eka de juiste ondersteuning

  Geef nu
  Begeleiding moeder

Heb je even tijd voor Kolbi?

Kolbi is 3 jaar oud. Haar leeftijdsgenootjes spelen vaak met elkaar. Maar Kolbi speelt niet mee. Want zij heeft een hersenbeschadiging.

Kolbi heeft bij alles hulp nodig, omdat haar ontwikkeling al stil staat sinds ze 3 maanden oud is. Ze is volledig afhankelijk van haar moeder Eka: “Mijn grootste wens is dat Kolbi een beetje zelfstandiger wordt.” Wat voor kansen heeft Kolbi als de tijd voor haar stil blijft staan?

Haar fysiotherapeut gelooft dat ze haar kans op een zelfstandiger leven verliest als haar behandeling niet nú start. Met de juiste hulp kan Kolbi:

 • Leren communiceren met haar moeder;
 • Fysiek sterker worden;
 • Zelfstandig rechtop zitten.

Kun je je voorstellen hoe Kolbi’s leven en dat van haar moeder daarmee voorgoed verandert?

Hoe sneller kinderen van nog geen drie jaar met een handicap de juiste zorg krijgen, hoe groter de kans op een goede toekomst. Maar voor veel arme gezinnen zijn behandelingen zoals fysiotherapie of begeleiding door een therapeut helaas onbetaalbaar.

Eén ding is zeker. Iedere dag dat we wachten, wordt de kans kleiner dat kinderen zoals Kolbi een mooie toekomst krijgen. Kinderen zoals Kolbi hebben jouw steun nodig!

Lees het hele verhaal van Kolbi

Jij kunt ervoor zorgen dat kinderen met een handicap zoals Kolbi op tijd een behandeling krijgen. Je geeft ze daarmee kans op een goede toekomst. En dat niet alleen. Je verandert hun leven voorgoed.

Geef nu