In actie voor het Liliane Fonds

Wilt u graag in actie komen voor het Liliane Fonds? Samen met collega's, met uw serviceclub, alleen of met een hele school? Wij moedigen u van harte aan. Hieronder vindt u alvast een aantal voorbeelden van recente acties die ons in ieder geval hebben geïnspireerd.

Actie van wandelaars: Vierdaagse sponsorloop

Vier enthousiaste wandelaars lieten zich sponsoren tijdens het lopen van de 99e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Vrienden, familie, collega’s, ze konden de uitdaging die Margreeth, Marjo, Martin en Mary zijn aangegaan enorm waarderen. Dankzij het enthousiasme van de vier wandelaars en hun sponsors heeft het Liliane Fonds het prachtige bedrag van 2942 euro in ontvangst mogen nemen.

Actie van school: Koningsspelen in teken van het Liliane Fonds

Basisscholen door het hele land kleurden afgelopen april oranje. De Koningsspelen. Hét perfecte moment voor kinderen om te rennen, vliegen en springen. De leerlingen van de Openbare Daltonschool De Ontdekking in Almere waren wel heel sportief bezig. Samen hebben ze een sponsorloop gedaan, waarmee 12.638,24 euro is opgehaald! De kinderen waren extra gemotiveerd en geïnspireerd door de gastlessen van regiovrijwilligers van het Liliane Fonds.

Actie van serviceclub: Toertocht met klassiekers

Prachtige oldtimers reden eind mei als een glimmende slang door het Brabantse landschap van de Meierij. De route van de Meierij Classic, georganiseerd door Lions Clubs Bernheze en ’s-Hertogenbosch-Rosmalen, liep van Sint-Michielsgestel naar Heeswijk. Een deel van de inschrijfgelden was bestemd voor het Liliane Fonds. We mochten het mooie bedrag van 4000 euro in ontvangst nemen.

Kom in actie

Acties zijn er in alle soorten en maten. Elke bijdrage telt. Kies hieronder een actie die bij u past.

•  Laat u sponsoren
•  Lever lege cartridges in
•  Ontvang de donatiebox
•  Zamel schoenen in
•  Bestel wenskaarten

Ondersteuning bij uw actie

Gaat u binnenkort een actie doen? Hier vindt u handige hulpmiddelen om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

•  Tips en ideeën

Heeft u nog vragen?

Ik overleg graag met u hoe het Liliane Fonds uw actie kan ondersteunen. Vrijblijvend informatie vragen kan natuurlijk ook.

Lianne Broeders
0800 - 7 800 800
E-mail