G-voetballers AZ Alkmaar presenteren zich

Trots op onze G-voetballers van AZ Alkmaar!

30 oktober 2023

Naast oranje is voortaan ook rood onze lievelingskleur, de kleur van het shirt van het G-voetbalteam van AZ Alkmaar. Want het Liliane Fonds siert nu de shirts van dit nieuwe G-voetbalteam. Dit team werd zondag 29 oktober officieel gepresenteerd aan het publiek in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Dat onze naam nu op de shirts staat, is financieel mogelijk gemaakt door een trouwe partner van het Liliane Fonds.

Pauline Heere van het Liliane Fonds: “We zijn super trots op deze samenwerking. Natuurlijk omarmt het Liliane Fonds het G-voetbalteam van AZ Alkmaar. Want alle kinderen willen meedoen, óók kinderen met een handicap. Dat geldt voor kinderen in Nederland net zo goed als voor kinderen in de armste delen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Met dit shirtpartnerschap vragen wij hiervoor de steun van het publiek.”

Het G-voetbalelftal van AZ Alkmaar gaat meespelen in De Bijzondere Eredivisie, de landelijke competitie voor voetballers van 10 tot 18 jaar met een handicap. Andere clubs die hieraan meedoen zijn onder andere FC Groningen, NEC Nijmegen, NAC Breda en – niet in de laatste plaats – Ajax.

Retteketet, hup G-voetballers van AZ!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van samenwerking met het Liliane Fonds? Neem contact op met Pauline Heere, team Partnerschappen: PHeere@lilianefonds.nl