Nieuwsbrief: De droom van Latifat

10 juni 2024

Latifat (15) leerde al vroeg sterk te zijn. Ze moet wel, want ze werd geboren met een dubbele handicap: hydrocephalus en spina bifida, de medische termen voor ‘waterhoofd’ en ‘open ruggetje’. Haar verhaal is er een van moed, doorzettingsvermogen en de kracht van positieve ondersteuning.  Ze droomt ervan om advocaat te worden en anderen te helpen, een ambitie die perfect bij haar sterke karakter past. Lees het hele verhaal in de nieuwste editie van onze Nieuwsbrief Liliane.  

 Lees de Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief lees je ook het verhaal van Kolbi (3) en haar moeder Eka. Daarnaast vertelt programmamaker Eva Eikhout over haar bijzondere reis naar Indonesië die ze samen met het Liliane Fonds maakte. Hier ontmoette ze onder andere Kolbi en Eka.
“Ik hoop dat ik de kinderen en ouders die ik ontmoet heb, kan inspireren om hoop te hebben. Want als je hoop hebt, kun je dromen. Ook Kolbi!”

Verder blikken we terug op onze speciale Omdenken-theatervoorstelling door Berthold Gunster op 23 mei. Deze voorstelling was onze manier om ‘dankjewel’ te zeggen tegen onze donateurs. Tot slot maak je kennis met Glory Agho: een gepassioneerd voorvechter voor de meest kwetsbaren in de samenleving van Kameroen en een expert op het gebied van gelijke rechten voor kinderen met een handicap.

Resultaat dankzij jou! In deze editie van de Nieuwsbrief vind je een overzicht van wat het Liliane Fonds allemaal bereikt heeft in 2023 mede dankzij de steun van onze donateurs. Wil je alles weten over onze resultaten, plannen en doelen? Bekijk ons gloednieuwe Jaarverslag 2023.