Vol verwachting: online special

3 december 2022

Vol verwachting kijken we elk jaar weer uit naar 3 december. Want dan is de Internationale dag van mensen met een handicap. Een dag waarop honderden organisaties wereldwijd in actie komen voor gelijke kansen en rechten voor mensen met een handicap. Net als vorig jaar, verschijnt er een speciale bijlage bij dagblad Trouw over het werk van het Liliane Fonds. Deze uitgave is hier ook online te zien. 

U leest onder andere over het belang van extra zorg en aandacht voor kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld. Ontdek wat het Liliane Fonds doet op de vijf aandachtsgebieden gezondheid, voeding, vroege ontwikkeling, ouderschap en een veilige omgeving. 

Ook vindt u er prachtige portretten van kinderen en hun ouders, die duidelijk maken hoe belangrijk de juiste zorg is, tijdens de eerste 1.000 dagen in het leven van een kind. En u leest bijzondere interviews met onder meer Fe Delos Reyes, directeur van onze partnerorganisatie op de Filippijnen, hoogleraar vroege ontwikkeling en gezondheid Tessa Roseboom en onze nieuwe directeur-bestuurder Erik Ackerman. 

Bekijk hier de speciale bijlage

Al deze verhalen hebben één ding gemeen. Ze laten zien dat we niet alleen op 3 december in actie komen voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Dat doen we 365 dagen per jaar. Helpt u mee? Doneer direct en geef kinderen zoals Francis een goede start.