Sempeta in ambulance

Open de wereld voor een kind met een handicap

Steun het Liliane Fonds

Van alle kinderen met een handicap woont 80% in de armste delen van de wereld. Armoede is de grootste veroorzaker van handicaps en omgekeerd leidt een beperking meestal tot nog meer armoede. De grootste beperking is echter het gebrek aan een eerlijke kans. Ze worden belemmerd, door hun handicap, maar ook door maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbetert het Liliane Fonds de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen.

 • Kindaip en zijn vriend Mqynsong samen in de tuin

  Wat we bereiken

  Meedoen in een samenleving vraagt om meer dan alleen directe kindhulp. Daarom investeren we in kennis en bewustwording van de omgeving, zodat meer kinderen profiteren van onze projecten.

  Lees wat wij samen met onze partners bereiken.
  Wat we bereiken
 • Sempeta uit Kenia

  Help kinderen met een beperking mee te kunnen doen

  Wilt u de hulp aan kinderen met een handicap financieel ondersteunen? Dat stellen wij zeer op prijs. Er zijn diverse mogelijkheden om een donatie te doen.

  Kijk wat bij u past.
  Help kinderen met een beperking mee te kunnen doen
 • Bedankt! Ethny en haar moeder

  Een gouden kroon op een Gouden boekje

  Het Gouden Boekje ‘Ethny praat met haar handen’ is nu ook als film in gebarentaal. De film is volledig door dove mensen gerealiseerd.

  Bekijk de film hier.
  Een gouden kroon op een Gouden boekje
Het Liliane Fonds steunt kinderen met een handicap die opgroeien op de armste plekken van de wereld. Kinderen zoals Sempeta (12) uit Kenia.

Steun het Liliane Fonds

Momenteel zijn er naar schatting nog steeds 40 miljoen kinderen met een handicap in arme landen die dringend onze steun nodig hebben. Met uw bijdrage kunnen we onze toekomstdroom om een betere wereld te creëren voor kinderen met een handicap onvermoeid doorzetten. Helpt u mee?

Doneer nu