Lachende Reine uit Burkina Faso

Donaties in plaats van cadeaus

Hebt u binnenkort iets te vieren? Zoals een verjaardag, bruiloft, pensionering of jubileum? Wie weet wenst u dan geen cadeaus, maar wilt u dat uw vrienden, familie en bekenden het Liliane Fonds steunen met een donatie.

Bestel een donatiebox

U kunt bij ons een kartonnen donatiebox aanvragen. Daarin kunnen de gasten op uw feest hun gift voor kinderen met een handicap deponeren. Op verzoek sturen wij folders, nieuwsbrieven en bedankkaartjes mee. Ook kunt u uw festiviteit aankleden met posters en ballonnen.

Ontvang de donatiebox
Donatiebox

Inzamelen via Facebook

Wist u dat het ook mogelijk is om op Facebook een inzamelingsactie te doen? Met de optie ‘Non-profitorganisatie steunen’ maakt u uw actie aan. U schrijft een tekst zoals in een gewone post, en Facebook voegt automatisch een doneerknop toe. Zo kunt u eenvoudig uw netwerk uitnodigen om te doneren op uw actie voor het Liliane Fonds.

“Mijn pas overleden opa was trouw donateur van het Liliane Fonds. Het had een bijzondere plek in zijn hart. Daarom heb ik voor mijn verjaardag giften gevraagd voor het Liliane Fonds. Alle beetjes helpen om mijn opa’s doel te bereiken: een betere wereld.”
- Lisanne, geneeskundestudent
  • Hebt u nog vragen?

    Wij ondersteunen uw actie graag. Neem gerust contact op als u vragen heeft of materialen wilt ontvangen.

    Tel: 0800 – 7 800 800
    E-mail