Sempeta lacht

Denk mee in het Liliane Panel

22 september 2021 

Jouw mening: daar zit écht iemand op te wachten!

Helpt een vriend of vriendin jou wel eens verder als je een vraag hebt waar je zelf niet uitkomt? Dat is nou precies wat wij ook zoeken: nieuwe inzichten van mensen die het Liliane Fonds een warm hart toedragen. Voor hen openen we daarom binnenkort het nieuwe Liliane Panel.

In het Liliane Panel denk je mee over vraagstukken binnen het Liliane Fonds. Bijvoorbeeld: misschien heb jij wel een slim idee hoe we meer mensen kunnen overtuigen om samen met ons kinderen met een handicap te steunen. Of misschien zie jij hoe wij nog beter kunnen vertellen over waarom het belangrijk is wat wij doen.

Denk jij graag mee over actuele onderwerpen bij het Liliane Fonds? Meld je dan nu aan voor het nieuwe Liliane Panel!

Jouw ideeën, suggesties en ervaringen zijn super waardevol: hiermee kunnen we ons steeds blijven verbeteren. Zo werken we samen aan een wereld die open staat voor kinderen met een handicap. Samen, want Liliane Brekelmans zei het al: “Wij zijn allen één.”

Meedoen is heel eenvoudig: maximaal vier keer per jaar nodigen we je via e-mail uit voor een kort online-onderzoek. Een of twee keer per jaar nodigen we ook een klein gezelschap van het panel uit om kennis te komen maken en deel te nemen aan een ‘live’ onderzoeksessie op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Wil jij ook meedoen in ons Liliane Panel en meedenken over het Liliane Fonds? Meld je hier direct aan.