Brian en Gevas

Het resultaat van vriendschap

7 juni 2022

De nieuwste editie van onze Nieuwsbrief staat nu online, vol met resultaten en bijzondere verhalen over kinderen met een handicap. 

Sommige resultaten laten zich niet in statistieken en grafieken vangen. De vreugde van kinderen die mee mogen doen. Ontroering, trots en kippenvel kun je niet in cijfers uitdrukken. Dat weten ook Brian (13) en Gevas (15), twee vrienden uit Kenia. In de nieuwste editie van de Nieuwsbrief leest u onder andere het verhaal van deze bijzondere vriendschap.   

Daarnaast leest u het inspirerende verhaal van Fayaz (12) uit India. Op driejarige leeftijd verloor Fayez zijn onderbenen nadat een granaat ontplofte terwijl hij buiten speelde met zijn oudere zus. In 2016 komt hij in beeld bij het Hope Disability Center, een partnerorganisatie van het Liliane Fonds. Na medische onderzoeken valt het besluit om protheses voor Fayaz te maken. Het blijkt een kolossale verbetering van zijn bewegingsvrijheid! 

Resultaat dankzij u! In deze editie van de Nieuwsbrief vindt u een overzicht van wat het Liliane Fonds allemaal bereikt heeft in 2021 mede dankzij de steun van onze donateurs. Wilt u alles weten over onze resultaten, plannen en doelen? Bekijk ons gloednieuwe Jaarverslag 2021.

Lees de Nieuwsbrief