Adin met moeder

Nieuwsbrief: Adin kijkt uit naar morgen

26 maart 2024

Bij zijn moeder Yvonne op schoot, vangt de vijfjarige Adin een glimp op van de wereld buiten hun piepkleine woning in Kameroen. Voor lange tijd leek het alsof hij nergens heen kon, alsof de tijd voor hem stil stond. Maar nu gaat de deur open voor Adin. Ontdek in de nieuwste editie van onze Nieuwsbrief het volledige verhaal van Adin.

 Lees de Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief lees je ook een update over Kian uit de Filipijnen, die eerder in juni 2023 in onze nieuwsbrief stond. Ook is er aandacht voor het verhaal van Hiwot Dilnessa die werkzaam is bij onze partnerorganisatie in Ethiopië. En ontvangt Ethny uit Guatemala haar eigen Gouden Boekje.

Liliane

Wat je direct zal opvallen: de nieuwsbrief heeft een nieuwe moderne uitstraling, met een nieuwe naam Liliane. Wat niet is veranderd, zijn de verhalen en artikelen. Die tonen het verschil dat onze donateurs maken en de impact op het leven van kinderen met een handicap. Hoe eerder we steun bieden, hoe groter de kans is op een leven waarin deze kinderen volwaardig mee kunnen doen.