Stralend meisje Luana heeft veel operaties ondergaan

Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds

Bent u ondernemer? En wilt u uw medewerkers en relaties aan het eind van het jaar belonen met een kerstpakket? Denk dan eens aan het Liliane Fonds als goed doel. Groothandel Sligro steunt het Liliane Fonds met een deel van de verkoopopbrengst van het kerstpakket ‘Verwondering‘. Per verkocht ‘Verwondering’-pakket ontvangt het Liliane Fonds een donatie van € 1,50 voor de hulp aan kinderen met een handicap.

Bestel nu

Hebt u een eigen invulling van een kerstpakket in gedachten? Dan denken wij graag met u mee. Zo is het mogelijk om, als u met uw bedrijf bijdraagt aan een project van het Liliane Fonds, hier aandacht aan te schenken in het pakket. Ook als u een specifiek land of thema – gezondheid, onderwijs, werk en inkomen – wilt belichten, doen wij graag een voorstel voor een kerstpakket op maat.

Kerstpakket Sligro 2021

Geef het Gouden Boekje over Ethny aan uw medewerkers of relaties

Deze bijzondere editie van de Gouden Boekjes is gebaseerd op het leven van de zesjarige Ethny uit Guatemala. Ethny is doof en kon niet communiceren met haar moeder, de juf of de kinderen uit haar klas. Met de hulp van het Liliane Fonds leerde Ethny gebarentaal. Eindelijk kan zij gaan beginnen met ontwikkelen. Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met dit leuke kinderboekje? Van elk verkocht boekje gaat 1 euro naar een project voor dove kinderen in Guatemala.

Cover Ethny Gouden Boekje
  • Team Partnerschappen Nederland Liliane Fonds

    Wilt u de Gouden Boekjes bestellen, of heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met team Partnerschappen: Jarri Sebestik, Kees Karstel of Pauline Heere via e-mail: partnerschappen@lilianefonds.nl of telefonisch: 073 5189420.