Stralend meisje Luana heeft veel operaties ondergaan

Kerstpakket in het teken van Liliane Fonds

Steun kinderen met een handicap via je kerstpakket

Ben je ondernemer? En wil je jouw medewerkers en relaties aan het eind van het jaar belonen met een kerstpakket? Denk dan eens aan het Liliane Fonds als goed doel.

Wanneer je voor je medewerkers een kerstpakket bestelt bij groothandel Sligro, kun je aan het pakket een donatie aan het Liliane Fonds toevoegen, voor de steun aan kinderen met een handicap.
Wil je meer weten over hoe je via je kerstpakketten het Liliane Fonds kunt ondersteunen? Neem contact op met Marcel Rommens, accountmanager Liliane Fonds, en bespreek de mogelijkheden.

Heb je een eigen invulling van een kerstpakket in gedachten? Dan denken wij graag met je mee. Zo is het mogelijk om, als je met je bedrijf bijdraagt aan een project van het Liliane Fonds, hier aandacht aan te schenken in het pakket. Ook als je een specifiek land of thema – gezondheid, onderwijs, werk en inkomen – wilt belichten, doen wij graag een voorstel voor een kerstpakket op maat.

Geef het Gouden Boekje over Ethny aan je medewerkers of relaties

Cover Ethny Gouden Boekje Deze editie van de exclusieve serie Gouden Boekjes van het Liliane Fonds is gebaseerd op het leven van de zesjarige Ethny uit Guatemala. Ethny is doof en kon met niemand communiceren. Ethnys wereld was stil. Met de hulp van het Liliane Fonds leerde Ethny gebarentaal. Eindelijk begrijpen zij en haar moeder elkaar!

Wil je je medewerkers en relaties verrassen met dit leuke, kleurrijke en unieke kinderboekje? Neem dan contact op met Marcel Rommens via e-mail: MRommens@lilianefonds.nl of telefonisch: 073 687 66 42.