Parker uit Zambia maakt een wheelie met rolstoel

Lege cartridges inleveren voor het goede doel

Het inleveren van lege cartridges is een geweldige manier om geld in te zamelen voor het Liliane Fonds. Je ondersteunt zo niet alleen ons werk, maar zorgt ook nog eens dat oude cartridges opnieuw gebruikt kunnen worden. Zo help je kinderen met een handicap én verbeter je het milieu. Wij helpen je graag om lege cartridges in te leveren of te verzamelen voor het goede doel!

Welke cartridges, toners en inktpatronen kan ik inleveren?

Cartridges zijn kleine plastic reservoirs die gevuld zijn met een stof om tekst en afbeeldingen op papier te printen. De houders worden in de printer geklikt en kunnen worden vervangen wanneer ze leeg zijn. Omdat er verschillende soorten printers zijn, zijn er ook verschillende soorten cartridges. Inkjetprinters werken bijvoorbeeld met inktpatronen, terwijl laserjetprinters werken met een soort poeder, dat toner genoemd wordt. Je hoeft dit uiteraard niet allemaal te weten. Als je maar weet dat alle oude cartridges ingeleverd kunnen worden voor het goede doel!

Cartridges inzamelen voor het Liliane Fonds

Behalve het inleveren van je eigen lege cartridges, kun je ook een steentje bijdragen door de cartridges van anderen in te zamelen. Dit kan bijvoorbeeld op jouw school, bedrijf, of sportclub. Meer cartridges betekent immers meer geld om kinderen met een handicap in arme landen een betere kans te geven!

Makkelijk inzamelen met onze verzameldoos

Het Liliane Fonds heeft een speciale doos ontworpen, waarmee je oude cartridges kunt inzamelen. Dit maakt inzamelen makkelijk. Zet de doos op een herkenbare plek, zodat iedereen weet waar ze met hun oude cartridges naartoe moeten. Een gevulde doos levert al snel tientallen euro’s op! Met de opbrengst steunen wij kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Als de inzameldoos vol is, halen wij deze op en geven we je meteen een nieuwe.

Vraag de gratis inzameldoos aan

Vragen over inzamelen of een andere actie opzetten?

Wij helpen u graag met het inzamelen van cartridges. Heb je vragen of wil je een doos aanvragen? Of bent je juist op zoek naar andere ideeën voor goede doelen acties? Wij denken met je mee. Neem dus gerust contact met ons op!

0800 – 7 800 800
actie@lilianefonds.nl