De tijd dringt voor kinderen als Eden en Behtelehem

Geef nu

Eden en Behtelehem zijn 6 jaar oud. Ze zijn een tweeling. En ze hebben allebei een zware hersenbeschadiging. Eden kan niet zien en praten. Behtelehem kan een paar woordjes zeggen. Maar beide meisjes kunnen niet staan of lopen. Daarvoor hebben ze fysiotherapie nodig. Met fysiotherapie kunnen ze zich beter voortbewegen en kunnen ze straks misschien wél lopen. Maar daar moeten ze nú mee starten.

Waarmee help jij ze?

 • Eden en Behtelehem

  2 weken fysiotherapie

  Help nu met slechts €12,50. Geef kinderen zoals Eden en Behtelehem twee weken essentiële fysiotherapie. 

  Geef nu
  2 weken fysiotherapie
 • Eden en Behtelehem

  1 maand fysiotherapie

  Help nu met slechts €25. Geef kinderen zoals Eden en Behtelehem één maand essentiële fysiotherapie.

  Geef nu
  1 maand fysiotherapie
 • Eden en Behtelehem

  3 maanden fysiotherapie

  Help nu met slechts €75. Geef kinderen zoals Eden en Behtelehem 3 maanden essentiële fysiotherapie.

  Geef nu
  3 maanden fysiotherapie

Heb je een paar seconden voor Eden en Behtelehem?

Toen Eden en Behtelehem 6 maanden waren, merkte hun moeder dat ze zich niet normaal ontwikkelden. Hun vader verdween direct toen hij hoorde dat de meisjes allebei een zware hersenbeschadiging hebben.

De meisjes zijn nu 6 jaar oud. Eden kan niet zien en praten. Behtelehem kan een paar woordjes zeggen. Maar beide meisjes kunnen niet staan of lopen. Daarvoor hebben ze fysiotherapie nodig.

De moeder van de meisjes staat er alleen voor en heeft geen geld voor zorg. Om wat bij te verdienen, wast ze kleding voor mensen. Maar het is niet genoeg. Eden en Behtelehem hebben jouw hulp nodig!

Lees het hele verhaal van Eden en Behtelehem

Jij kunt ervoor zorgen dat kinderen met een handicap zoals Eden en Behtelehem op tijd hulp krijgen. Je geeft ze daarmee kans op een goede toekomst. En dat niet alleen. Je verandert hun leven voorgoed.

Geef nu