Ornella met moeder

De tijd dringt voor kinderen als Ornella

Geef nu

Ornella is doof, kan niet praten en niet goed lopen. Met les in gebarentaal, fysiotherapie en een speciale school kan ze uit haar isolement komen en een goede toekomst tegemoet. Helaas is dit voor arme gezinnen onbetaalbaar.

Waarmee help jij haar?

 • Ornella

  Gebarentaalles

  Als een kind als Ornella les in gebarentaal krijgt, kan ze beter communiceren met de mensen om haar heen. Ze kan dan beter aangeven wat ze denkt en voelt.

  Voor slechts €13 geef je 4 gebarentaallessen

  Geef nu
  Gebarentaalles
 • Ornella

  Fysiotherapie

  Met fysiotherapie kan een kind als Ornella leren lopen. Ze wordt dan niet langer buitengesloten en kan eindelijk meedoen met andere kinderen.

  Voor slechts €25 geef je 5 fysiotherapiesessies

  Geef nu
  Fysiotherapie
 • Ornella

  Speciale school

  Op een school voor kinderen met spraak- en gehoorproblemen krijgt een kind als Ornella speciaal onderwijs. Zo komt ze uit haar isolement en krijgt ze later kans op een diploma en een baan.

  Voor slechts €50 geef je een kwartaal lang toegang tot een speciale school

  Geef nu
  Speciale school

Heb je een paar seconden voor Ornella?

Ornella is 4 jaar oud. Op deze leeftijd gaan kinderen in Burundi naar de kleuterschool. Maar dit geldt niet voor Ornella. Want zij heeft een handicap.

Ornella is doof, kan niet praten en niet goed lopen. Ze leeft geïsoleerd, heeft geen contact met andere kinderen en gaat niet naar school. Wat voor kansen heeft Ornella, als er niets verandert?

De artsen geloven dat Ornella haar kans op een goede toekomst verliest als haar behandeling niet nú start. Met de juiste hulp kan ze in gebarentaal leren spreken én beter lopen. Kun je je voorstellen hoe haar leven daarmee voorgoed verandert?

Hoe eerder kinderen met een beperking de juiste behandeling krijgen, hoe groter hun kans op een goede toekomst is. Maar voor veel arme gezinnen zijn behandelingen zoals fysiotherapie of les in gebarentaal helaas onbetaalbaar.

Eén ding is zeker. Iedere dag dat we wachten, wordt de kans kleiner dat kinderen zoals Ornella een mooie toekomst krijgen. Kinderen zoals Ornella hebben jouw hulp nodig!

Lees het hele verhaal van Ornella

Jij kunt ervoor zorgen dat kinderen met een handicap zoals Ornella wél op tijd hulp krijgen. Je geeft ze daarmee kans op een goede toekomst. En dat niet alleen. Je verandert hun leven voorgoed.

Geef nu