Beeld Mijn eenmalige gift

De Acceptgiro verdwijnt

Maar jij bent nog steeds nodig!

Per 1 juni verdwijnt de Acceptgiro. De banken hebben besloten dan te stoppen met dit betaalmiddel omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat alle banken (dus ook jouw bank) na 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken.

We hebben als goede doelen samen gewerkt aan een alternatief met de naam Mijn eenmalige gift. Vanaf 1 april zullen er geen nieuwe acceptgiro’s meer verspreid worden.

Vanaf dat moment gebruiken wij Mijn eenmalige gift om een bijdrage voor hulp aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden te vragen.

Meer informatie over Mijn eenmalige gift lees je op Goededoelen.nl

voorbeeld Mijn eenmalige gift

Hoe werkt Mijn eenmalige gift?

Heel eenvoudig. Vul Mijn eenmalige gift in op dezelfde manier als de Acceptgiro. Stuur deze dan niet aan de bank, maar naar ons in de bijgeleverde retourenvelop. Je kunt Mijn eenmalige gift op twee manieren gebruiken:

  • 1. Vul je de Acceptgiro nog in en stuur je deze op aan jouw bank?

    • Dan kun je Mijn eenmalige gift invullen en voortaan aan ons, in plaats van aan de bank opsturen.
  • 2. Gebruik je de Acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen voor internetbankieren?

    • Dan kun je de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als je gewend was met de Acceptgiro.

Tip! Wanneer je het machtigingsformulier op onze website invult, steun je het Liliane Fonds automatisch. Dat kan iedere maand, per kwartaal of jaarlijks. Je hebt dan helemaal geen acceptgiro nodig om kinderen met een beperking in de armste delen van de wereld te steunen.

Steun direct via machtiging
  • Heb je nog vragen?

    Heb je nog vragen over Mijn eenmalige gift? Onze collega’s staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via 0800 – 7 800 800 (gratis) of stuur een e-mail naar voorlichting@lilianefonds.nl. Of ga voor meer informatie naar Goededoelen.nl