Timmy, geopereerd aan zijn benen, kijkt naar camerabeelden

Gebruik ons beeldmateriaal

Kinderen die revalideren, naar school gaan, kansen krijgen. Hier ziet u ons werk in beeld. Wij nodigen je uit om onze foto's en filmbeelden - met bronvermelding - in jouw media-uitingen te gebruiken.

Liliane Fonds: foto's

 • Justine (25) uit Oeganda is geboren met ernstige vergroeiingen aan haar benen. Door de juiste steun, meerdere operaties en heel wat doorzettingsvermogen van haarzelf, is Justine binnenkort officieel tandarts.

  Foto’s: Ronnie Dankelman

  Download: beeld 1 | beeld 2 | beeld 3

 • Sempeta uit Kenia

  Sempeta (12) uit Kenia heeft broze botten. Toch doet hij helemaal mee op school. Later wil hij dokter worden zodat hij kinderen kan helpen die net als hij een handicap hebben.

  Foto: Ronnie Dankelman

  Download afbeelding

 • Ethny en moeder Dévora leren gebarentaal

  Ethny (6) uit Guatemala is doof. Dankzij een project voor dove kinderen, dat wordt gesteund door het Liliane Fonds is Ethny zelfverzekerder en kan ze zich steeds duidelijker uitdrukken.

  Foto: LegHetVast

  Download afbeelding

 • Aisha samen met vriendinnen

  Aisha (14) uit de Filippijnen is geboren met een hersenbeschadiging. Ze ontwikkelt zich door fysiotherapie en logopedie en gaat met sprongen vooruit. Ze heeft nu veel vriendinnetjes.

  Foto: Chiara Beltramini

  Download afbeelding

 • Shahzad op school bij het buitenspelen

  Shahzad (6) uit India heeft het syndroom van Down. Door zijn beperking kan Shahzad (nog) niet praten, maar zijn klasgenoten hebben hem geaccepteerd. Hij is bevriend met iedereen.

  Foto: Chiara Beltramini

  Download afbeelding

 • Ruth uit het Work & Respect project

  Ruth (23) uit Kenia verloor door een ongeluk haar been. Nu volgt ze de Fashion Design opleiding. Haar droom is om een eigen atelier te openen.

  Foto: Chiara Beltramini

  Download afbeelding

 • Venace samen met zijn vader

  Venace (15) uit Benin liep bij zijn geboorte een hersenbeschadiging op. Maar hij is ondernemend en nieuwsgierig. Onze lokale partner biedt Venace onderwijs, een dagbesteding en therapie.

  Foto: Ronnie Dankelman

  Download afbeelding

 • Fysiotherapeut Balai leert de moeder van Anushree hoe ze oefeningen kan doen met haar dochter

  Anushree (12) uit India heeft cerebrale parese. Dankzij intensieve revalidatie worden niet alleen haar spieren sterker, maar ook haar zelfvertrouwen. Ze gaat stapje voor stapje vooruit.

  Foto: Chiara Beltramini

  Download afbeelding

 • My Body is Mine les

  Ice (16) uit Indonesië heeft een vergroeide wervelkolom. Samen met haar klasgenoten krijgt ze seksuele voorlichting dankzij het project My Body is Mine. “Ik bepaal zelf wat er met mijn lichaam gebeurt.”

  Foto: LegHetVast

  Download afbeelding

Liliane Fonds: filmmateriaal

 • Shanita (7), Oeganda

  In 2018 kreeg Shanita plots last van hoge koorts en stuipen. Gelukkig kon ze snel geholpen worden door een partner van het Liliane Fonds. Ze kreeg therapie en medicatie. Nu kan Shanita weer elke dag met veel plezier naar school.

  Shanita (7), Oeganda
 • Francis (2), Filippijnen

  Francis heeft het syndroom van Down. Hij krijgt regelmatig fysio-, ergo- en spraaktherapie. Die brede ondersteuning en vroeg stimulatie maken een wereld van verschil voor hem.

  Francis (2), Filippijnen
 • Sayantani (9), India

  Sayantani heeft een hersenbeschadiging. Dankzij een partner van het Liliane Fonds werd Sayantani toegelaten op school. Ze geniet van de lessen en haar klasgenoten. Ook krijgt ze fysiotherapie waardoor ze elke dag een stapje vooruit gaat.

  Sayantani (9), India