Portret van Jefri

Laat de tijd niet stil staan voor Jefri

Geef nu

Jefri is vaak verdrietig omdat hij wordt gepest. Dat komt omdat zijn rechterbeen veel minder ontwikkeld is dan zijn linker. En zijn rechterarm en -hand kan hij nauwelijks gebruiken. Hij is daardoor anders en voelt zich niet begrepen. Wordt Jefri op tijd geaccepteerd door zijn omgeving? Zodat zijn zelfvertrouwen groeit en hij zijn droom, het leger in, kan waarmaken?

De tijd staat stil voor kinderen als Jefri
Waarmee help jij hem?

 • Jefri met voetbal

  Doorbreek stigma’s

  Met waardevolle voorlichting van een lokale veldwerker leert de omgeving de handicap begrijpen en groeit de acceptatie.

  Met slechts €15 help je stigma’s doorbreken

  Geef nu
  Doorbreek stigma’s
 • Jefri en moeder

  Onderzoek door een specialist

  Wordt Jefri’s handicap veroorzaakt door een hersenbeschadiging? Meer onderzoek zorgt ervoor dat hij eindelijk de juiste steun krijgt.

  Met slechts €25 draag jij bij aan een onderzoek door een specialist.

  Geef nu
  Onderzoek door een specialist
 • Jefri

  Toegang tot school

  School is Jefri’s veilige haven en fundament voor zijn droom. Help hem zijn school af te ronden en zijn toekomst te verwezenlijken.

  Voor slechts €50 kan Jefri een kwartaal naar school

  Geef nu
  Toegang tot school

Heb je even tijd voor Jefri?

Jefri is 11 jaar oud. Zijn droom is werken in het leger. Maar het is de vraag of dat lukt. Want hij is een beetje anders en heeft weinig zelfvertrouwen.

Jefri kan zijn rechterbeen, -arm, -hand nauwelijks gebruiken. Hij is vaak verdrietig, want hij wordt veel gepest. Terwijl hij er niks aan kan doen. Hij kan zichzelf niet aankleden of naar het toilet gaan. Wat voor kansen heeft Jefri, als zijn omgeving hem niet accepteert en er niets verandert?

De juiste hulp kan het positieve zetje zijn voor Jefri. Hij heeft het zó nodig. Wij kunnen zorgen voor voorlichting, zodat zijn omgeving hem beter begrijpt en het pesten stopt. Ook kunnen we medisch onderzoek bieden en zorgen dat een passend revalidatieplan wordt opgesteld.

Kun je je voorstellen hoe dit het leven van Jefri en zijn moeder voorgoed kan veranderen?

Hoe sneller kinderen met een handicap de juiste zorg krijgen, hoe groter de kans op een goede toekomst. Maar voor veel arme gezinnen is een ziekenhuisonderzoek en revalidatie helaas onbetaalbaar.

Eén ding is zeker. Iedere dag dat we wachten, wordt de kans kleiner dat kinderen zoals Jefri een mooie toekomst krijgen. Kinderen zoals Jefri hebben jouw steun nodig!

Lees het hele verhaal van Jefri

Jij kunt ervoor zorgen dat kinderen met een handicap zoals Jefri op tijd een behandeling krijgen. Je geeft ze daarmee kans op een goede toekomst. En dat niet alleen. Je verandert hun leven voorgoed.

Geef nu