Sinala is blij na de operatie aan haar o-benen

Wijzigen of opzeggen

Bedankt voor uw steun

Wij zijn u ontzettend dankbaar voor de steun die u ons gegeven hebt. Mede dankzij steun van donateurs zoals uzelf hebben wij de afgelopen jaren de droom om een betere wereld te creëren voor kinderen met een handicap onvermoeid door kunnen zetten.

Zo hielpen we samen bijvoorbeeld;

Sulaiman (26) is blind vanaf zijn zevende. Dankzij bijdragen van het Liliane Fonds heeft hij de middelbare school kunnen doorlopen. Hij heeft met succes een studie Rechten afgerond. Hij werkt nu als advocaat bij het Hooggerechtshof.

Lees hier ons meest recente jaarverslag voor een uitgebreidere toelichting.

Met u maken we verschil

Momenteel zijn er naar schatting nog steeds 40 miljoen kinderen met een handicap in arme landen die dringend hulp nodig hebben. Ons werk is dus nog niet af. We willen de vicieuze cirkel van handicap en armoede doorbreken. We willen dat ieder kind kan meedoen. Want meedoen is geen gunst, het is een basisrecht!

Donatie wijzigen

Soms past uw huidige vorm van steun niet meer bij uw situatie. Dan kunt u uw donatie ook wijzigen. U kunt bijvoorbeeld het bedrag en de frequentie van uw gift aanpassen. Op deze manier kunnen wij samen de hulp aan de kinderen met een handicap blijven doorzetten.

Neem contact op

Wilt u een wijziging doorgeven of opzeggen? Bel dan gratis naar 0800 – 7800 800 en wij verwerken uw verzoek meteen. Of stuur ons een e-mail.