Richi met handicap speelt met telefoon

Doneren via sms

Eenmalige bijdrage

Doneren via sms is een snelle manier om het werk van het Liliane Fonds te steunen. Met uw bijdrage kunnen we doorgaan met het verbeteren van de kansen van kinderen met een beperking in derde wereldlanden. Sms direct naar 4333 om een eenmalige donatie van € 1,50 te doen, of lees eerst meer over doneren via sms.

Hoe werkt een donatie via sms?

Sms het woord LILIANE naar 4333 en steun ons werk met € 1,50 per bericht.

Eenvoudig een donatie doen via sms

Met uw donatie via sms kunnen we blijven bijdragen aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede, al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Omdat wij afhankelijk zijn van donaties, proberen we u te laten doneren zoals u dat wilt. Naast een donatie via sms kunt u bijvoorbeeld een periodieke gift met belastingvoordeel doen, of een grote donatie waarbij u inspraak heeft in de bestemming van het geld. Ook kunt u het Liliane Fonds opnemen in uw testament. Doneren via sms is snel en simpel, maar biedt u niet de mogelijkheid een bedrag te kiezen. Wilt u dat wel, dan kunt u ook snel en gemakkelijk doneren via Tikkie

Rowell en zijn moeder en docente klappen
  • Algemene voorwaarden sms donaties

    Na het verzenden van de sms ontvangt u van ons een bedank-sms. Het eenmalige bedrag wordt vervolgens verrekend met uw telefoonrekening of beltegoed.

    Uw gegevens en mobiele telefoonnummer behandelen we vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen u mogelijk benaderen via het gebruikte telefoonnummer om u te bedanken voor de gegeven bijdrage, om u van ons werk op de hoogte te houden en te bespreken of er andere manieren zijn waarop u ons wilt steunen.

  • Goede doelen steunen per sms via GEEF-mobiel

    Voor het uitvoeren van doneren per sms werkt het Liliane Fonds samen met GEEF-mobiel, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de brancheorganisatie van erkende en in Nederland gevestigde goede doelen.

    Ben je nog geen 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders of voogd.