Gouden Voorleesboek

Geef nooit op!

Een Gouden Voorleesboek over drie bijzondere kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun handicap.

Bestel hier jouw boek

Drie doorzetters

Sempeta uit Kenia wil graag dokter worden. Aisha uit de Filippijnen oefent net zo lang tot ze moeilijke woorden goed kan uitspreken. En Ethny uit Guatemala wil niets liever dan haar moeder vertellen hoe lief ze is. In het Gouden Voorleesboek vind je drie verhalen over bijzondere kinderen die op hun eigen manier het hoofd bieden aan hun problemen en zich door niets en niemand laten tegenhouden bij het verwezenlijken van hun dromen.

Bestel het Gouden Voorleesboek

klik hier
 • Bladzijde uit prentenboek 'Sempeta wil maar één ding worden ...'

  Sempeta wil maar één ding worden ...

  Sempeta droomt groot over later, ook al is hij klein van stuk. Maar hij moet altijd erg voorzichtig zijn. Want zijn lijf is breekbaar en bij een val of stoot breken zijn botten. Betekent zijn breekbare lijf een gebroken toekomstdroom? Of kan zijn droom toch uitkomen?

  Sempeta wil maar één ding worden ...
 • Aisha geeft nooit op!

  Aisha gaat graag naar school. Rekenen en taal vindt ze leuk. En lezen ook. Maar de woorden goed uitspreken is soms best lastig. Zo begint het inspirerende verhaal van een meisje dat zich niet laat beperken, zelfs niet door haar handicap.

  Aisha geeft nooit op!
 • preview Gouden Boekje Ethny

  Ethny praat met haar handen

  Ethny kan niet horen waardoor communiceren met haar ouders, vriendjes en op school erg lastig voor haar is. Gebarentaalles is noodzakelijk om mee te kunnen doen. Een prachtig verhaal over haar zoektocht naar communicatie.

  Ethny praat met haar handen

Help kinderen zoals Aisha, Ethny en Sempeta

Het is helaas niet vanzelfsprekend dat kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld de hulp krijgen die ze nodig hebben. Ze verdwijnen uit het zicht, raken in sociaal isolement of vallen in verkeerde handen. Het Liliane Fonds is er voor deze kinderen. Mede dankzij steun van onze donateurs kunnen wij onze droom om een betere wereld te creëren voor kinderen met een handicap onvermoeid doorzetten. Kinderen zoals Sempeta, Aisha en Ethny.  Help jij ook mee?

Ja, ik doneer
Aisha op school