Kian

De tijd dringt voor kinderen als Kian

Geef nu

Ondervoede kinderen met een handicap zoals Kian hebben PediaPlus melkpoeder nodig om op krachten te komen. Helaas is dit levensreddende poeder voor arme gezinnen onbetaalbaar. Een blik voeding voor drie dagen kost 18 euro, terwijl een gemiddeld maandsalaris nog geen 230 euro is. Kinderen zoals Kian hebben jouw hulp nodig!

Waarmee help jij hem?

 • Kian

  1 blik PediaPlus

  Geef nu 1 blik melkpoeder en bied ondervoede kinderen zoals Kian 3 dagen voldoende voeding.

  1 blik kost € 18

  Geef nu
  1 blik PediaPlus
 • Kian

  2 blikken PediaPlus

  Geef nu 2 blikken melkpoeder en bied ondervoede kinderen zoals Kian 6 dagen voldoende voeding.

  2 blikken kosten € 36

  Geef nu
  2 blikken PediaPlus
 • Kian

  4 blikken PediaPlus

  Geef nu 4 blik melkpoeder en bied ondervoede kinderen zoals Kian 12 dagen voldoende voeding.

  4 blikken kosten € 72

  Geef nu
  4 blikken PediaPlus

Heb je een paar seconden voor Kian?

Lopen, praten – door een hersenbeschadiging deed Kian niet wat andere peuters wél deden. En op een dag ging het afschuwelijk mis. Hij kreeg epileptische aanvallen, hoge koorts en at niet meer.

Zo raakte Kian in korte tijd zwaar ondervoed. Hij woog nog maar 60% van wat hij moest wegen. Voor een peuter als Kian is dat levensgevaarlijk.

Op de Filippijnen raken kinderen met een beperking helaas vaker ondervoed. Bijvoorbeeld doordat ouders niet weten wat er met hun kind aan de hand is en hoe ze ermee om moeten gaan. Daardoor komt hulp te laat.

Bovendien is goede zorg voor arme gezinnen onbetaalbaar. Zo hebben ondervoede kinderen PediaPlus melkpoeder nodig, waarmee ze op krachten komen. Kinderen zoals Kian hebben jouw hulp nodig!

Jij kunt ervoor zorgen dat kinderen met een handicap zoals Kian op tijd hulp krijgen. Je geeft ze daarmee kans op een goede toekomst. En dat niet alleen. Je verandert hun leven voorgoed.

Geef nu