Marc lammers

Gouden woorden van Marc Lammers

22 januari 2024

Met het hoofd en hart vol motivatie en inspiratie begonnen onze medewerkers dit jaar op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Allemaal dankzij de gouden woorden van Marc Lammers.

Na zijn eerdere presentaties voor bezoekers van onze open dag afgelopen zomer, wilde Marc nu ook heel graag de kantoormedewerkers en vrijwilligers van het Liliane Fonds eenzelfde dosis hartverwarmende energie meegeven. Dat is natuurlijk meer dan welkom, zo hartje winter.

Marc legde in zijn bevlogen presentatie de link tussen zijn ervaring uit zijn jeugd, die als hockeycoach en -speler en met de kinderen met een handicap die het Liliane Fonds steunt. Daarbij gaat het voor Marc allemaal om goud.

Toepasselijk, want als iemand iets over goud weet … Als hockeycoach won hij – onder heel veel meer edelmetaal – met de Oranjevrouwen in 2008 goud op de Olympische Spelen van Peking.

Het goud in kinderen is volgens Marc hun unieke, persoonlijke talent. Het is de kunst om dat talent te zien en te erkennen. Zodat ze het vervolgens kunnen ontwikkelen. Het enige wat ze daarvoor nodig hebben, is het juist steuntje in de rug. En, zo hield Marc ons voor, dat is precies wat wij hen kunnen bieden. Dankzij al die mensen die dezelfde gouden droom delen.