Lachende Reine uit Burkina Faso

Geld inzamelen voor het Liliane Fonds

Donaties in plaats van cadeaus

Hebt u binnenkort iets te vieren? Zoals een verjaardag, bruiloft, pensionering of jubileum, en wilt u het verschil maken voor kinderen die het moeilijk hebben? Vraag dan in plaats van een cadeau om een bijdrage voor het goede doel.

Bestel een donatiebox

U kunt bij ons een kartonnen donatiebox aanvragen. Daarin kunnen de gasten op uw feest hun gift voor kinderen met een handicap deponeren. Op verzoek sturen wij informatiefolders en nieuwsbrieven mee. Ook kunt u uw festiviteit aankleden met posters.

Wij sturen deze graag gratis naar u toe.

Donatiebox aanvragen
Donatiebox

Start een inzamelactie via Facebook

Het is ook mogelijk zelf een inzamelingsactie te starten via Facebook. Met de optie ‘Inzamelingsacties’ maakt u snel, gemakkelijk en veilig uw actie aan. kunt u het Liliane Fonds selecteren, en bepalen welk bedrag u wilt ophalen. De inzamelingsactie kan worden voorzien van een foto of video, en een tekst waarin u uitlegt waarom dit goede doel voor u zo belangrijk is. Wilt u meer weten? Op Facebook leest u alles over het starten van een inzamelingsactie!

Sempeta staat vooraan om de klas in te gaan
“Mijn pas overleden opa was trouw donateur van het Liliane Fonds. Het had een bijzondere plek in zijn hart. Daarom heb ik voor mijn verjaardag giften gevraagd voor het Liliane Fonds. Alle beetjes helpen om mijn opa’s doel te bereiken: een betere wereld.”
- Lisanne, geneeskundestudent
  • Start uw eigen goede doelen actie

    Wilt u zelf in actie komen voor het goede doel? Er zijn verschillende manieren om in actie te komen voor kinderen met een handicap. Start uw eigen sponsoractie, lever lege cartridges en toners in voor het goede doel, of bedenk zelf een originele actie voor kinderen met een beperking. Het Liliane Fonds moedigt elk initiatief, groot of klein, van harte aan.

  • Hebt u nog vragen?

    Heeft u een origineel idee om geld in te zamelen voor het Liliane Fonds, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van uw actie? Wij geven graag advies en verstrekken gratis promotiematerialen. Bel of mail dus gerust als u vragen heeft of materialen wilt ontvangen.

    0800 – 7 800 800
    E-mail