Lachende Reine uit Burkina Faso

Geld inzamelen voor het Liliane Fonds

Donaties in plaats van cadeaus

Hebt je binnenkort iets te vieren? Zoals een verjaardag, bruiloft, pensionering of jubileum, en wil je het verschil maken voor kinderen die het moeilijk hebben? Vraag dan in plaats van een cadeau om een bijdrage voor het goede doel.

Bestel een donatiebox

Je kunt bij ons een kartonnen donatiebox aanvragen. Daarin kunnen de gasten op jouw feest hun gift voor kinderen met een handicap deponeren. Op verzoek sturen wij informatiefolders en nieuwsbrieven mee. Ook kun je jouw festiviteit aankleden met posters.

Wij sturen deze graag gratis naar je toe.

Donatiebox aanvragen
Donatiebox

Start een inzamelactie via Facebook

Het is ook mogelijk zelf een inzamelingsactie te starten via Facebook. Met de optie ‘Inzamelingsacties’ maak je snel, gemakkelijk en veilig jouw actie aan, kunt u het Liliane Fonds selecteren, en bepalen welk bedrag je wilt ophalen. De inzamelingsactie kan worden voorzien van een foto of video, en een tekst waarin je uitlegt waarom dit goede doel voor jou zo belangrijk is. Wil je meer weten? Op Facebook lees je alles over het starten van een inzamelingsactie!

Sempeta staat vooraan om de klas in te gaan
“Mijn pas overleden opa was trouw donateur van het Liliane Fonds. Het had een bijzondere plek in zijn hart. Daarom heb ik voor mijn verjaardag giften gevraagd voor het Liliane Fonds. Alle beetjes helpen om mijn opa’s doel te bereiken: een betere wereld.”
- Lisanne, geneeskundestudent
  • Start uw eigen goede doelen actie

    Wil je zelf in actie komen voor het goede doel? Er zijn verschillende manieren om in actie te komen voor kinderen met een handicap. Start uw eigen sponsoractie, lever lege cartridges en toners in voor het goede doel, of bedenk zelf een originele actie voor kinderen met een beperking. Het Liliane Fonds moedigt elk initiatief, groot of klein, van harte aan.

  • Hebt u nog vragen?

    Heb je een origineel idee om geld in te zamelen voor het Liliane Fonds, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van jouw actie? Wij geven graag advies en verstrekken gratis promotiematerialen. Bel of mail dus gerust als je vragen hebt of materialen wilt ontvangen.

    0800 – 7 800 800
    E-mail