Kinderen - met en zonder handicap - uit Kampala, Oeganda poseren trots voor de camera.

Omdenken Theatervoorstelling

We zijn verheugd u te verwelkomen bij onze speciale Omdenken Theatervoorstelling in de prachtige Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch op 23 mei met inloop vanaf 19:30 uur. Vul alstublieft het onderstaande formulier in om uw plaats(en) te reserveren voor een avond vol inspiratie, humor en nieuwe perspectieven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere avond!

Vergeet na het aanmelden niet om uw e-mail te controleren om er zeker van te zijn dat uw plaats(en) zijn bevestigd voor deze inspirerende avond vol omdenken.


 

Wij hechten veel waarde aan toegankelijkheid en inclusiviteit. Indien u gebruikmaakt van een rolstoel of andere mobiliteitsbeperkingen heeft, laat het ons dan alstublieft weten via voorlichting@lilianefonds.nl of bel gratis met 0800 – 7 800 800.


Door het reserveren van ticket(s) voor de Omdenken Theatervoorstelling stemt u ermee in dat er mogelijk foto’s en video-opnamen worden gemaakt tijdens het evenement. Deze opnamen kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals onze sociale media, websites en drukwerk, conform de laatste AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) normen.