Portret van Ornella

Elke seconde telt

Doneer nu

De tijd dringt. Hoe eerder kinderen met een handicap de juiste behandeling krijgen, hoe groter hun kans op een goede toekomst. Maar voor veel arme gezinnen zijn behandelingen vaak onbetaalbaar. Daarom zetten wij ons elke dag, iedere minuut in, om deze kinderen de juiste steun te bieden.

Heb je een paar seconden voor Ornella, Kian, Eden en Behtelehem? Drie verschillende verhalen die één belangrijk ding gemeen hebben; hulp is nú nodig.

 • Ornella met moeder

  Ornella

  Ornella is 4 jaar en woont in Burundi. Ze is doof en kan niet praten. Ook lopen gaat moeizaam, ze zakt steeds door haar benen. Fysiotherapie, les in gebarentaal en een speciale school kunnen haar helpen. Maar dan moet Ornella er nú mee starten.

  De tijd tikt. Heb jij een paar seconden voor Ornella?

  Help nu
  Ornella
 • Kian

  Kian

  Door een hersenbeschadiging kan Kian niet lopen en praten. En op een dag ging het afschuwelijk mis. Hij kreeg epileptische aanvallen, hoge koorts en at niet meer. Zo raakte Kian in korte tijd ondervoed. Hij woog nog maar 60% van wat hij moest wegen, een levensgevaarlijke situatie. De tijd dringt voor Kian.

  De tijd tikt. Heb jij een paar seconden voor Kian?

  Help nu
  Kian
 • Eden en Behtelehem

  Tweelingzusjes Eden en Behtelehem (6) hebben allebei een zware hersenbeschadiging. Eden kan niet zien en praten. Behtelehem kan een paar woordjes zeggen. Maar beide meisjes kunnen niet staan, lopen en zelfstandig eten. Daarvoor hebben ze fysiotherapie nodig. Maar daar moeten ze nú mee starten.

  De tijd tikt. Heb jij een paar seconden voor Eden en Behtelehem?

  Help nu
  Eden en Behtelehem